Skocz do zawartości

Kupić / nie kupić

Syntax
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Greedo sam se jape zamknij o ile umiesz :-D moze jest dłuższa ale i tak rama waży prawie tyle samo cylinder jest cięższy niż w 150-tce i środek ciężkości jest bardziej na przód i dlatego tył jest lżejszy i nim bardziej żuca a w 150-tce masz dobrze wyważoną rame pod ten cylinder i środek ciężkości jest rozłożony i na tył i na przód BUCU :-D

Greedo sam se jape zamknij o ile umiesz :-D moze jest dłuższa ale i tak rama waży prawie tyle samo cylinder jest cięższy niż w 150-tce i środek ciężkości jest bardziej na przód i dlatego tył jest lżejszy i nim bardziej żuca a w 150-tce masz dobrze wyważoną rame pod ten cylinder i środek ciężkości jest rozłożony i na tył i na przód BUCU :-D

Mały głupku. To że gówno wiesz to jeszcze potrafie zrozumiec, ale ze robisz sobie publicznie obciach pisząc z błędami juz mniej. Buca poszukaj u siebie w rodzinie, pewnie znalazłoby sie paru

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

Domieniek zależy mi żeby być na tym forum sory że tak powiedziałem ale ten człowiek jest poprostu imbecylem ja pisze co wiem a on mi tu wylatuje ''Pozatym jak sie nie znasz to zamknij jape'' takich ludzi trzeba tępić bo to szkodniki on zaczą a ja mu tylko powiedziałem co o nim myśle jak by do mnie nic takiego nie mówił to by sprawy nie było dużo osób mówi że mz 251 ma rame ze 150-tki moze troch dłuższą ale niewiele i o takiej samej wadze ja na miejscu syntaxa wybrałbym mz etz 250 jest brzydsza ale jakoś bardziej wyważona ;)

Domieniek zależy mi żeby być na tym forum sory że tak powiedziałem ale ten człowiek jest poprostu imbecylem ja pisze co wiem a on mi tu wylatuje ''Pozatym jak sie nie znasz to zamknij jape'' takich ludzi trzeba tępić bo to szkodniki on zaczą a ja mu tylko powiedziałem co o nim myśle jak by do mnie nic takiego nie mówił to by sprawy nie było dużo osób mówi że mz 251 ma rame ze 150-tki moze troch dłuższą ale niewiele i o takiej samej wadze ja na miejscu syntaxa wybrałbym mz etz 250 jest brzydsza ale jakoś bardziej wyważona ;)

Jesteś jak upierdliwa mucha. Ile razy by cie nie odganiac i tak bedziesz brzęczeć nad uchem. I to jeszcze kalecząc polski

PS. Duzo osob mowi ze ziemia jest płaska i tez w to uwierzysz? Mały ćwierćmózgu

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

JA nie wiem czemu ten czlowiek jest wogole na 4um. Niedosc ze wprowadza wszystkich w blad to jeszcze wywoluje klotnie. Z tą rama to totalna bzdura. Sprobuj wsadzic silnik od 250cc to zrozumiesz. Kumpel przedluzal rame od 150cc i nadal blotnik zahaczal o kolanko takze wydaje mi sie ze roznica moze byc takze w kacie zamocowania glowki ramy chociaz pewien nie jestem (mogl przedluzyc np 2 cm za mało)

Btw Te posty quadbike'a sa i tak wyjatkowo madre bo to co robi w motorowerach to jest po prostu sieczka

Hehe każdy pisze inaczej

Poczytajcie to:

"Motocykl MZ ETZ 251 wprowadzono do produkcji w styczniu 1989 roku. Nowy motocykl powstał w wyniku unifikacji modeli 125/150 i 250.

Postanowiono przenieść z 250 układ napędowy i przednie zawieszenie i zamontować je w podwoziu małej MZtki. By duży silnik zmieścić w ramie mniejszego modelu trzeba było go umieścić 5 mm bardziej z tyłu, jak również wydłużyć główną belkę o 27 mm i zaprojektować nowe kolanko rury wydechowej - inaczej zagięte i krótsze o 15 mm. Również sam tłumik wymagał skrócenia o 90 mm, by motocykl nie przybrał kuriozalnych kształtów..."

Pozdro