>DANIEL< Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Greedo sam se jape zamknij o ile umiesz :-D moze jest dłuższa ale i tak rama waży prawie tyle samo cylinder jest cięższy niż w 150-tce i środek ciężkości jest bardziej na przód i dlatego tył jest lżejszy i nim bardziej żuca a w 150-tce masz dobrze wyważoną rame pod ten cylinder i środek ciężkości jest rozłożony i na tył i na przód BUCU :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 BUCU Lepiej waż słowa bo długo nie zagościsz na tym forum :twisted: Chyba, że Ci na tym nie zależy... Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Greedo sam se jape zamknij o ile umiesz :-D moze jest dłuższa ale i tak rama waży prawie tyle samo cylinder jest cięższy niż w 150-tce i środek ciężkości jest bardziej na przód i dlatego tył jest lżejszy i nim bardziej żuca a w 150-tce masz dobrze wyważoną rame pod ten cylinder i środek ciężkości jest rozłożony i na tył i na przód BUCU :-D Mały głupku. To że gówno wiesz to jeszcze potrafie zrozumiec, ale ze robisz sobie publicznie obciach pisząc z błędami juz mniej. Buca poszukaj u siebie w rodzinie, pewnie znalazłoby sie paru Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Domieniek zależy mi żeby być na tym forum sory że tak powiedziałem ale ten człowiek jest poprostu imbecylem ja pisze co wiem a on mi tu wylatuje ''Pozatym jak sie nie znasz to zamknij jape'' takich ludzi trzeba tępić bo to szkodniki on zaczą a ja mu tylko powiedziałem co o nim myśle jak by do mnie nic takiego nie mówił to by sprawy nie było dużo osób mówi że mz 251 ma rame ze 150-tki moze troch dłuższą ale niewiele i o takiej samej wadze ja na miejscu syntaxa wybrałbym mz etz 250 jest brzydsza ale jakoś bardziej wyważona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Panowie nie ma się co kłucić o pierdoły, wrzucie na luzzz... :P pzdr ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Greedo podziwiam Cie za opanowanie... 14letni "koles" nie dosc ze gada bzdury, ma pomysły rodem z kiepskiej powiesci RPG to na dodatek obraza innych. Syntax miłego ujezdzania na MZcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syntax Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Dosłownie, motocykliści muszą się szanować. ;) Wiew juz wszystko co chciałem wiedzieć. Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 dobra przepraszam za te bzdury ale nie wszystko co mówie jest kłamstwemmiłej jazdy syntax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Domieniek zależy mi żeby być na tym forum sory że tak powiedziałem ale ten człowiek jest poprostu imbecylem ja pisze co wiem a on mi tu wylatuje ''Pozatym jak sie nie znasz to zamknij jape'' takich ludzi trzeba tępić bo to szkodniki on zaczą a ja mu tylko powiedziałem co o nim myśle jak by do mnie nic takiego nie mówił to by sprawy nie było dużo osób mówi że mz 251 ma rame ze 150-tki moze troch dłuższą ale niewiele i o takiej samej wadze ja na miejscu syntaxa wybrałbym mz etz 250 jest brzydsza ale jakoś bardziej wyważona ;) Jesteś jak upierdliwa mucha. Ile razy by cie nie odganiac i tak bedziesz brzęczeć nad uchem. I to jeszcze kalecząc polski PS. Duzo osob mowi ze ziemia jest płaska i tez w to uwierzysz? Mały ćwierćmózgu Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 JA nie wiem czemu ten czlowiek jest wogole na 4um. Niedosc ze wprowadza wszystkich w blad to jeszcze wywoluje klotnie. Z tą rama to totalna bzdura. Sprobuj wsadzic silnik od 250cc to zrozumiesz. Kumpel przedluzal rame od 150cc i nadal blotnik zahaczal o kolanko takze wydaje mi sie ze roznica moze byc takze w kacie zamocowania glowki ramy chociaz pewien nie jestem (mogl przedluzyc np 2 cm za mało) Btw Te posty quadbike'a sa i tak wyjatkowo madre bo to co robi w motorowerach to jest po prostu sieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 jezeli mnie pamiec nie myli to rama 251 napewno nie jest dluzsza o 11 cm niz w 150. z tego co sobie przypominam to sa to roznice nie przekraczajace kilku cm. max do 5 cm ale glowy uciac nie daje za to.moze ogolnie motocykl jest dluzszy o 11 cm ale rama napewno nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 mało wiem ale wyczytałem gdzies ze zmianie uległa tylko belka wydłużona o 6cm ;) z tego co pamiętam :P nie pamietam zmian wahacza i innnych :/ :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Hehe każdy pisze inaczejPoczytajcie to:"Motocykl MZ ETZ 251 wprowadzono do produkcji w styczniu 1989 roku. Nowy motocykl powstał w wyniku unifikacji modeli 125/150 i 250. Postanowiono przenieść z 250 układ napędowy i przednie zawieszenie i zamontować je w podwoziu małej MZtki. By duży silnik zmieścić w ramie mniejszego modelu trzeba było go umieścić 5 mm bardziej z tyłu, jak również wydłużyć główną belkę o 27 mm i zaprojektować nowe kolanko rury wydechowej - inaczej zagięte i krótsze o 15 mm. Również sam tłumik wymagał skrócenia o 90 mm, by motocykl nie przybrał kuriozalnych kształtów..."Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 no i problem z głowy ;) Harry zakończył kłutnie świetny post !! Aha mam pytanie prubował ktoś do ramy 150 władowac silnik od 250 :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszN Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Lucas z Olsztyna razem ze swoim kolegą Jackiem zrobili taką emzetke sam widziaem na własne oczy a więc pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi