E-mil Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nikt mi takich głupot nie naopowiadał sam widziałem ... dobra nieważne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 osłabiają amory i wtedy szybciej one padają .... już to przerabiałem ....MOzesz wytlumaczyc czemu i w jaki sposob, bo naprawde mnie to zastanawia?? Jesli chodzi o blokade na module to t starsze MTX'y jej chyba nie maja. Ja przynajmniej nie slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Ja nie mówię, że jak się to założy to od razu padają amortyzatory ..... sam jakbym miał MTX'a to bym sobie to założył....Trudno mi to trochę wytłumaczyć .. :? jak się to założy to lagi są dłuższe i jest na nich większe obciążenie (większa "przekładnia") i trochę szybciej sie wyrabiają luzy na boki .... na szosę to napewno nic się nie będzie działo ale w teren może to minimalnie je osłabić..... Troszkę przesadziłem mówiąc : "mają jedną dużą wadę" :oops: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 jak się to założy to lagi są dłuższe i jest na nich większe obciążenie (większa "przekładnia") i trochę szybciej sie wyrabiają luzy na bokiTo jak skoczysz z hopy 40cm to jest małe obciążenie dla amorów tak :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 To jak skoczysz z hopy 40cm to jest małe obciążenie dla amorów tak Nie rozumię tego co napisałeś :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Nie chce nic mówić E-mil ale chyba nie wiesz co piszesz, jakie znaczenie ma przedłużenie lagi skoro nie zwiększa to skoku zawieszenia tylko wyskokośc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Wiem co piszę .... Dobra koniec rozmowy o tym :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ja też wiem o co chodzi Emilowi, i to prawda, przez dłuższe lagi bardziej wyrabiają się łożyska główki ramy i półki lag. Im dłuższa dźwignia tym większa siła, proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Witam. Ja mam takie pytanie czy jak bym posiadal cos takiego http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59232905to czy bym mogl dokupic owiewki zeby wygladalo jak tohttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59332630 Jezeli tak to po ile sa takie owiewki do MTX :?: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 To sa 2 rożne MTX-y jeden chlodzony ciecza 2 powietrzem.. maja rozne ramy, zawieszenia, plastiki.. wszystko jest inne hehe. wątpie zebys przerobil jednego na drugiego.. nie kombinuj az tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Niektóre z tych plastików powinny pasować, ale nie wszystkie(np.osłona chłodnicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Nie no ale mi nie chodzi zeby zrobic z jednego modelu inny model. ztylko to czy jak bym posiadal MTX bez owiewek to czy by nie bylo problemu ich kupnem :?: i ile by to mniej wiecej wynioslo :?: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 z uzywki tanio 30 50 zl zalezy od zuzycia nowe tyle samo tylko z jedynka ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi