RuDeK Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ja nie mam kasku i niestety musze się co jakiś 1-2 km zatrzymywać i wyciągać muszke z oka :twisted: Dobrze że zawsze w oko mi wpadają muszki owocówki (takie maleńkie) to moge sie spokojnie zatrzymać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 jak upały to szybka w góręjak najbardziej :!: nie wiem jak wytrzymują Ci co jeżdżą cały czas zamknięci, toż to udusić sie można... zresztą to samo tyczy sie zapiętej skóry. Ja zdecydowanie "wietrzę się podczas upałów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Jak jeździłem w "orzeszku" :) to ciągle mi jakieś śmieci do oczu wlatywały i dlatego kupiłem sobie kask z szybką i jest w 88% dobrze. :evil: Raz jadę sobie romecikem z zamknięto szybką i po jakimś 9km otwieram kask ,a tu od razu jakaś osopodobna mucha wpadła mi do oka ... oczywiście ze złości zatrzymałem się i ją zaje... :mrgreen: aa i o kask mi się różne dziadostwa odbijają , a ja się boje ,że mi kask porysują :oops: :P pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodjo7 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Jak dobrze jest miec kask z pelna wentylacja i soczeki w ktore sie najwyjej jakis badziew wbije 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ale jakie soczewki masz na myśli??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodjo7 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 soczewki kontaktowe na oczach takie do korekcji wzroku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Najgorzej jest wieczorem bo szybka paruje a nie da rady otworzyć jej bo do kasku ciągle wlatują jakieś komary itd.... szybki supravision w uvexach nie parują :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 soczewki kontaktowe na oczach takie do korekcji wzroku :) I co myslisz że te soczewki przed czymś (ciałem obcym) Cię ochronią - :-D :-D , co najwyżej przed krótkowzrocznością lub inną wadą wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zawsze kask.Nad morzem w sezonie działa sporo wypożyczalni skuterów. Rok temu zetknąłem się z dziewczeciem, które chciało pojeździć, nie umiało, wpie***doliło się do rowu i zdefasonowało sobie twarz. Szkoda , bo widać było, że przed wypadkiem panna miał naprawdę nieprzeciętną urodę, a obrażenia były na tyle duże, że na pewno zostawiły trwałe ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodjo7 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 juz uchronily mnie od kilku kamyczow i opilkow zelaza (wbiły sie w soczewki) niestety nie uchronily mnie przed jakims zapaleniem oka (zarazilem sie wirusem z powietrza podczas jazdy - tak pani doktor powiedziala) wiec sie nie smiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 sie za*eb*scie smieje :-D :-D :-D, bo predzej soczewki przeszkadzają jak Ci paproch wpadnie do oka, wyłumacz mi jak 0,3 mm gumki może Cię uchronić przed czymkolwiek.... 8O a te opiłki żelaza to tak normalnie w powietrzu się znajduje. a małe kamyczki też się dobrze wbijają w soczewki, weź mnie człowieku nie rozśmieszaj bo zaraz padne mega lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodjo7 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 a wogole nosisz soczwewki? jesli nie to nie krytykuj czegos czego nie znasz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Bodjo nosze soczewki dłużej niż Ci się wydaje i wiejcej kilometrow nawinalem w soczewkach niż Ty, i nigdy nie słyszałem o takich co by niby chroniły prze kamieniami , mega lol :-D :-D :-D , człowieku o czym Ty mówisz, to że mamy 21 wiek nie znaczy że ludzie uwierzą w takie brendnie , kolejny mega lol :-D :-D . Śmieje się bo głupoty gadasz, i jeszcze te opiłki haha , no coment....prosze napisz coś jeszcze mądrego - tak żeby się pośmiać :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 cześć jesli chodzi o oczy to ja bym chciał jeszcze przestrzec jesli chodzi o usta 5 dni temu wyjechałem moto z podwórka i pierwszy raz nie spósciłem szybki w kasku i po około 50 metrach nagle cos mnie uderzyło w usta i okazało sie ze miałem pszołe w gębie naszczęscie zdążyłem ją wypluć ale swinia zdążyła mnie użądlić w warge nie wiele brakowało i zle by sie skończyło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 a wogole nosisz soczwewki? jesli nie to nie krytykuj czegos czego nie znasz Ale co to ma do tematu? Chyba nie dodałem, że ów kamień dostał mi się pod górną powiekę, więc pomimo soczewek by tam był i robił swoje. Tym się nie da zastąpić szyby w kasku. Pozdro, paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi