adu Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Piękna wyprawa, fotosy rewelka! Gratuluję! Ja też jestem zakochana w Chorwacji. Wszystkim gorąco polecam. Ale jeśli już to osobiście proponuję południe Chorwacji. To taki stereotyp, że im dalej na południe, tym piękniej i taniej-i to się rzeczywiście sprawdza. Polecam Primosten i okolice. Rewelacja! Naprawdę warto. Widoki, całe to piękno jest niezapomnianym przeżyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 uuuuu, gratuluje wyprawyjak mawia mój kolega, pieniadze sa nie sa wazne wogole....wspomnień nikt nam nie zabierze! ( zabierz przez jakie "rz" ? :P ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Kurcze, ja byłem tam pięć lat temu ze swoją Panią w podróży poślubnej. Od tamtej pory jestem chory, chcę tam wrócić :!: :P Oczywiście na moto, ale to już niedługo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 chorwacja - piękny kraj !! uwielbiam po prostu !!!!! :P :D ;) :P :P kusi mnie żeby pojechac tam po raz 4 ! :twisted: fotki świetne !!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNO KAWOSZ Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Swietna wyprawa,gratuluje :!: aż mam cheć połączyc w przyszłym roku Krym z Chorwacją :roll: ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 tiaaaaaaaaaaaa..... HR uwieczniona na fotkach robi wrażenie... za rok plany sa na Brno, Pragę i może Wiedeń ale za 2 lata to kto wie? Zawsze miałem chęć na wyjazd "do ciepełka" ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Swietna wyprawa' date='gratuluje aż mam cheć połączyc w przyszłym roku Krym z Chorwacją ...pozdrawiam[/quote'] Bruncio, my z Tobą! ;) :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 The best tylko pozazdroscić ach moze sie doczekam takich wczasow :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 noooo,pozazdrościć.......wszystko piękne,moto,zdjęcia,klimacik,plecaczek ;) ;) ,byłem w HRw 98 w z Zadarze...........cóż dodać aż chce się znowu............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 a buu mi sie fotki nie laduja :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 a buu mi sie fotki nie laduja kurka wodna - mnie też nie!! :D ....co jest? ...same krzyżyki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 5 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Już są 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Super zdjecia, tak miło rozgrzewają szczególnie o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Drogie jest Zycie w Chorwacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Dzieki za info CosmoSquig i zapraszam z nami na trzy propozycje:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=36699 I pytanko jak wygloda droga????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi