Tom Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Po prostu przeżarło. walczcie o odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 To było półtora roku temu, więc teraz to już nie ma o co walczyć. Daliśmy sobie spokój bo: ciężko by było udowodnić na jakiej to stacji, a poza tym ten samochód jest codziennie potrzebny do pracy i po prostu nie byłoby czasu bawić się w trwające sprawy sądowe, niezależnych rzeczoznawców itd. W każdym razie ojciec sie w to zagłębił i dał spokój. Na szczęście straty zmieściły się w 1000 zł, ale to tylko dlatego, że tą pompę poskładali z jakiegoś innego rozbitka. Nowa pompa do tempry kosztowałaby 12.000 zł !!! czyli więcej niż wartość samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Hmmm... widzialem sie z moja kolezanka dzisiaj hehe, jej ojciec zatankowal jej skuter na stacij, na ktorej chyba nawet dziecko wie ze jest hu**we paliwo :mrgreen: Nie mogla biedna skuterka odpalic :twisted: No i oburzyla sie nie zmiernie... :-x Uwazajcie... :| :!: :!: Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 ale z łaski swojej napisz gdzie ta stacja... ul. Myśliwska w Płaszowie.. Nie jeździ nikt tam tędy?? :):D Dzisaj widziałem kolesia który jechał tam tędy niestety nie wiem na czym.. :) Może ktoś z Was :D:D?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrubo Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Powiem Wam ze bedzie jeszcze gorzej do tej pory aż ropa nie stanieje (a poleci jeszcze w góre), bo wszystcy dystrybutorzy chcą zachęcic ceną jak najniższą ale żeby byc na swoim dolewają róznego gów...a, ehh hu...nia i graciarnia, ja tylko czekam az bedzie 5 zł wyciągam stary rower i gnam przynajmniej w portfelu zostanie i zdrowszy bede.Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Najlepszy sposób na zlikwidowanie wody ze zbirnika to dolanie denaturatu, ten się pali i miesza z wodą. :split: :ehz: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Najlepszy sposób na zlikwidowanie wody ze zbirnika to dolanie denaturatu, ten się pali i miesza z wodą. no tyle ze zakladajac ze z zbiorniku mamy tez paliwo to chyba wszystko wypier... Chyba ze ja cos zle zrozumialem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Kurde ludzie jak to macie w pobliżu i macie gadane to zgłaszajcie to aby skontrolowano takie stacje, mój kumpel jak na orlenie zatankował 5l i w karnistrze było 4,85 to zrobił taką chaję z całym szefostwem że kilka godzin później stacja była chwilowo nieczynna bo poprawiano dystrybutory. Jak zatankował na drugiej stacji i paliwo tak jechało ropą, że ja pie**** to dzwonił po wawie aby skontrolowano tą stację, tak długo się kłócił, że teraz można w końcu tankować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 nieh kontroluja BP u nas sie drukowal raport o paliwie temperatura cos tam costam i ilosc wody :buttrock: wiec jednego dnia moze byc wiecej a innego mniej , ale zawsze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 według mnie jeśli tankujecie paliwo to zawsze zabierajcie paragon fiskalny na zakupioną benzyne i jeśli cos się stanie z silnikiem w motorku to zawsze będziecie mieli dowód że było akurat na tej stacji gdzie mają lipne paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrubo Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 według mnie jeśli tankujecie paliwo to zawsze zabierajcie paragon fiskalny na zakupioną benzyne i jeśli cos się stanie z silnikiem w motorku to zawsze będziecie mieli dowód że było akurat na tej stacji gdzie mają lipne paliwo.O i to jest myśl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 paranoja się robi... jeszcze 3miesiące temu szło jakośzatankować a teraz??? trzeba będzie motory na gaz poprzerabiać :buttrock: (choć od tych co samochodami na gaz jerzdzą to ciągle słysze: o na tej stacji h** gaz na tej do dupy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi