Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 tiaaa... niech mi tylko plastik dadzą... a to za prędko nie będzie... 10 dni roboczych czyli dwa tygodnie minimum... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Gratulacje!!!No to teraz do zobaczenia gdzieś w połowie drogi!!!! Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 No dobra cofam tego małolata,ale jak bedziesz dobijał do 40 to bedziesz chcial aby ktos mówił ześ małolat.To kiedy zawitasz we Wrocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Nie cofaj, przecież to prawda że gówniaż jestem... jak odbiore plastik, zarejestruję sprzęt, to moze... ale myślę że się najszybciej w Borkach spotkamy o ile dane będzie mi tam przyjechać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Noooooo to może wyjazd nad morze. Czas by ponawijać kilometry. Tak północny zachód przez Pyrzyce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Spróbuj nie ,to ja przyjade do medalikowa ale z batogiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 bardzooo chętnie... jeżeli tylko pieniążki i kasa pozwoli to naturalnie że zachaczę ... :-) P.S spokojna głowa Doktor, już ja coś wymyślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 GRATULACJE Cebik ;) To teraz tylko pozostaje życzyć super pogody, jak najdłuższego sezonu i super winkielków :D No i wiesz, pamiętaj o raju na ziemi dla motocyklistów ;) NATOLIN rulez :) Pozdrawiam Dori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Dzięki Dori! P.S pamiętam, pamiętam... kiedyś przecież muszę zaznać tego wspaniałego miejsca... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 SZCZERZE MÓWIĄC NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ TEGO PO TOBIE CEBIK!!! :) ;) :D (JOKE) A TAK NA SERIO TO SZCZERZE GRATULUJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Congratulazione Cebik, congratulazione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Hehe pomerdalo mi sie :oops: Dopiero wstalem...Wiadomo o co chodzi :-D Gratulacje... Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 no pomerdało Ci się... dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Cebik ale opisz jak było :) wiem co czujesz, po przeżyłem to samo 2 tygodnie temu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Poczekaj tylko, az troche podrosne i przesiade sie na cos wiekszego - w moim wieku nie chca, abym zdawal prawko :)... Wtedy cala droga nasza ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi