GT 80 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 ten filmik robiony był wieczorkiem ;P ale zupełnie ciemno nie było....... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Ludzie!ja jeszcze dobrze nie umiem palić laka! Ja 3 razy to robilem! Ale Jędras daje mi wskazówki i jest coraz lepiej!Ucze siE! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 No jak na razie widac, ze to poczatek, ale dobrze idzie :evil:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Nakręcimy film jak pale gume GS'em 500 mojej starej 8) Będzie jazda,może nawet jutro? :roll: Tylko na filmie będzie po chwili siwo i nic nie będzie widać...no ale-trudno :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 na początek nie radze Ci robic takie triki na gs-ie.... lepiej potrenuj jeszcze na rs :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 22 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 na początek nie radze Ci robic takie triki na gs-ie.... lepiej potrenuj jeszcze na rs czy ja mówie o trikach jak NA RS?mówie, że może spale kapcia jak stara da kluczyki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 to zaprzyj przednie koło o sciane - bardziej bezpiecznie i mniej stresu (sprzegło dzieki temu tez mniej dostanie bo puscisz je szybciej i pewniej ).tylko rozgrzej dobrze silnik :evil: ciekawe, co powie mama jak zauważy, że ubyło troche bierznika w tylnym kole :-D może to przemysl bo to bedzie Twój ostatni raz na Jej moto ... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 To weźmie Siwemu opone z RS-ki :mrgreen: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 ta...nieraz juz smigalem i przy niej krecilem...pokreci najwzej glowa i już :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 ...pokreci najwzej glowa :lol: z politowaniem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Witamw najbliższym czasie dodamy film jak pale gume skuterem z wypożyczalni :lol: bo siedze tera na morzem(Jastarnia 8) )Pozdrawiam Ps. A 11 sierpnia też może cosik dodamy do tego tematu...film?zdjęcia?...to się okaże :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Ok no to czekamy :P... A te skutery z wypozyczalni to strasznie katowane sa ;). Przynajmniej tam gdzie ja bylem. Ale dobrze, ze odblokowane :P. Jezdzilem sobie Questem to nawet 70-80 km/h dalo sie wyciagnac :(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 ta quest pokazuje 70-80 a napprawde ejst to z 60... wiem bo kumpel jezdzil odblokowanym i jechal 80 a ja zanim arpilka na na najwyższym biegu przy okolo 6 tys obrotow.. Moja apka szla okolo 90 przy 10.tys.. Czyli przy 6 tys moze miala 60 km/h.. Chinczyki kłamia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Nie wiem :(. I tak nie odkrecalem go do maksimum, bo nie bylo gdzie :P. A jak juz mialem mozliwosc to byla linka od predkosciomierza zerwana i nie wiedzialem ile jade (szybciej niz te licznikowe 65). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zarżnięte są cholernie :mrgreen: Już sie wkopywalem tylnim kolem w żwir :lol: wypożyczyliśmy skuter 250ccm,chyba Yamaha i wydusilem 110kmh :lol: Żeby 250'tka szla 110?!Zajechane silniki,i to tak hardcorowo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi