Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Lipca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 To może dla naszej 4ki jeden domek? W zeszłym roku było idealnie:-) Nie ma problema, będę niebawem robił listę i wszystko się dokładnie spisze, ujmie, zanotuje itd :( pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 ja rowniez postaram sie pojawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 data7 & plecaczek :) to jest, jesli koza moja znowu focha nie strzeli :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Draco Fisher x2Czy od piątku czy dopiero od soboty, tego na dziś nie umię powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Myślę że się uda. Na razie wstępnie: Gregor x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 ja również myśle ze sie uda, choć to tak jak z przepowiadaniem pogody na "za miesiąc". jestem ciekaw czy z wawy i okolic szykuje sie jakaś grupka zaprzegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Jeszcze jedno ważne ostrzeżenie: duuużo jaskółek mówi że od pierwszego sierpnia na szosy naszego kraju wraca niejaki Delfi. Trzeba podjąć decyzję czy zabrać mu sprzęta jeszcze przed wyjazdem z domu i wsadzić do katamarana czy nie... Ha, Ha :banghead: To by były moje trzecie Borki, więc chyba odpuszczę :? Jaskółki mówią, że jeszcze :P :P , może troche pózniej :D Ps. Może ktoś ma patent jak wozić ze sobą dwie kochanki(kóle) :?: za dobry pomysł stawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ps. Może ktoś ma patent jak wozić ze sobą dwie kochanki(kóle) za dobry pomysł stawiam zwycięzca dostanie dwa ;) - mi też ten paten by sie przydał :D :-D a więc myśleć FORUMOWICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Adu x1mała edycja :P Adu x2 -> Adu + kierowca rzecz jasna :D czyżby kierowca????->Robert->chyba jednak nie kierowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja sie jak najbardziej pisze na wyjazd..... pora poznac kogos z forum nie liczac tych ktorzy przesiaduja w warszawskich 2 kolach..a i sama impreza warta pojechania z tego co slyszalem..... :lol: NO I NERKI MOZNA BEDZIE PRZECZYSCIC..... :P :D :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 No i jak?Czy ktoś zrobi już jakąś pierwszą oficjalną listę? :P Trzeba zobaczyć z kim nam sie przyjdzie zmierzyć w wieczornych toastach :twisted: Buziole,Nadiq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNO KAWOSZ Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Jak nie zapije sie do tego czasu na zlotach :mrgreen: to zgłaszam swoją kandydature wraz z ''krzyczącym futrem na plecach'' :mrgreen: Bruno kawosz x 2 na 102% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3MB3 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Ehhh jezeli dostane kategorie "A" do raczki to sie pisze... a jezeli nie... to bede kombinowal ;) Pozdro @ll moto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja od piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Ja też od piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi