Zenobing Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Napewno ktoś Cię przygarnie do siebie Smile Jest tyle domków, a jak by co to my zapraszamy Smile Napewno ktoś Cię przygarnie do siebie Smile Jest tyle domków, a jak by co to my zapraszamy Smile Dzieki. jakby co skorzystam Podobno nie chrapię. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 A Wiecie ze ma byc super zqajebista pogoda full sloneczko !!! i wogole ciepelko :P ha czuje ze bedzie super fajowo ;) FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 no jak pogoda dopisze :P to bedzie przefajnie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ...juz usuwam Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Na temat proszę !!! Powstrzymajcie się trochę, będą dwa dni na gadanie :-). Pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Przepraszamy' date=' ale tylko moderatorzy mogą odpowiadać na posty na tym forum Temat o Borkach jest w oczyszczalni niewiem czy wiesz [/quote'] Zauważyłam to po napisaniu posta :? W takim razie Adu mam nadzieje ze cos razem wypijemy A pewnie' date=' że wypijemy! Jak nie, jak tak! :P :twisted: Dzieki. jakby co skorzystam Podobno nie chrapię. Nie ma sprawy Zenobing. Poradzimy sobie ;) A pogodynka rzeczywiście zapowiada się wspaniała! ;) Dobra ja już nie zapycham miejsca, bo jeszcze mi się dostanie na Borkach i nie wrócę do domu....... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 A pogodynka rzeczywiście zapowiada się wspaniała! Tylko w nocy może być naprawę zimno. Zapinajcie podpinki do kurtek, zabierajcie ciepłe gacie, polary itp. W domkach nie ma ogrzewania, też trzeba o tym pamiętać. Dzisiaj rano (przed 6,00) jechałem z Ryżym po mój motocykl (testowy + wyjazdowy) i termometr wskazywał zaledwie 6 stopni. Pozdro, Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Ja dzisiaj jechałam z rańca na rowerku do pracki i też się okutałam w koszulkę i dwie bluzy i było ok. Ale rzeczywiście pierwsze wychylenie nosa na dwór nie było zbyt przyjemne. Także już wiem, co nas mniej więcej czeka w nocy i nad ranem, więc apeluje o zabranie stringów na polarze :twisted: Aha! Zapomniałabym! Do DominikaW imieniu Bruna Kawosza chciałabym poinformować, że Bruno będzie dopiero od soboty (piszę za niego, bo nie ma on teraz dostępu do internetu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Czy jest ktoś w stanie policzyć ile będzie motocylkli?Dośc pilna sprawa - jako że jutro wyjazd :P spieszy mi sie jak cholera wiec jesli ktos ma czas to niech policzy pliz...bo osób to ma być około setki a sprzętów? Jest to w ogóle do policzenia? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Jest to w ogóle do policzenia? w najgorszym wypadku 50 skoro osob 100 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Czy jest ktoś w stanie policzyć ile będzie motocylkli? Coś około 80, ale dokładnie nie jestem w stanie policzyć. pzdr [ Dopisane: 22-09-2005, 14:58 ]Reasumując: Doba za domek kosztuje 100 zł (w tym wliczyliśmy opłatę miejscową wynoszącą 1 zł/osoba). Dwie doby to 200 zł. Domek jest generalnie 3-osobowy (trzy łóżka, trzy komplety pościeli itd). Każdy ponosi pełną odpowiedzialność za stan domku (nazwiska będą przypisane do numerów domków). Postawienie 2-osobowego namiotu kosztuje 12 zł/dobę (w tym opłata za miejsce i tzw opłata pobytowa). Z piątku na sobotę żywimy się we własnym zakresie. Miejscowa restauracja jest jednak już przez nas uprzedzona i najprawdopodobniej w niej spędzimy sobie całą noc. To się zobaczy na miejscu, nie ma co planować, i tak będzie dobrze. Paweł załatwia muzykę, na żywo. Przewidujemy drobną opłatę wynikającą z tego tytułu. Lista. Forumowicze od piątku: Pawel 1xOd piątku Dominik Szymański 1xOd piątku l3ft 1xOd piątku Yaco 1xOd piątku MiroN 1xOd piątku Swiruradom 1xOd piątku Doktor 2xOd piatku (1 domek) Gregor 2xOd piątku Aker i AgaOd piątku Mar95 + Dorka Od piątku Adu 1xOd piątku Flipper 1xOd piątku Dziadu i AśkaOd piątku MarianKa 1xOd piątku Browarny 1xOd piątku Zbyhu 1xOd piątku Lars 2x (1x jarskie szamanko)Od piątku Greedo 1xOd piątku Fxrider 1xOd piątku Olsen 1xOd piątku wujek 1x Od piątku Rob_rocki 5xOd piątku (1 domek) plooscva 1x Od piątku xander 1xod piątku Puchatek 1xOd piątku Loluch 2xOd piątku (jeden domek) KML i MyszkaOd piątku Data7 2xOd piątku mallutkii 1xOd piątku Fellini 9xOd piątku (3 domki) Zenobing 1xOd piątku Martka 1xOd piątku (jarskie szamanko) Embe 1xOd piątku (namiot) Ukasz 1xOd piątku (namiot) Fabio x1 Od piątku (namiot) Niedźwiedź x1Od piątku (namiot) Izzy 2xOd piątku (bez noclegu) Salata123 1xOd piątku (namiot) Gonzo 1xOd piątku (namiot) Razem w piątek = 60 osób (54 w domkach, 6 pod namiotami, 1 bez noclegu) Forumowicze od soboty: Michał 1xOd soboty kriters01 1xod soboty Marlew 1xOd soboty DYMO 1xOd soboty KiceR x2Od soboty Samson i NadiqOd soboty Turek i JolaOd soboty Pingwin 1xOd soboty Borsukles 1xOd soboty Pablo 2x i PanStarszy1 plus 2 osoby = 4 Od soboty DeTe 1xOd soboty Siwypfk 2xOd soboty 3MB3 1xOd soboty Draco Fiszer 1xOd soboty Zomb 1xOd soboty Rysiek 1xOd soboty Diskus 4xOd soboty Hubert 1xOd soboty Prot i Kaśka (jeden domek)Od soboty Bruno Kawosz 2xOd piątku Babajaga 1xOd soboty Maciek gflsh 1xOd soboty Zbycho 1xOd soboty Dawitson i DarkstarOd soboty (jarskie szamanko) Koniaczek 2xOd soboty (jarskie szamanko) Simr student 1xOd soboty (namiot) Sz6sty 1xOd soboty (namiot) Dibas 1xOd soboty (bez noclegu) Razem w sobotę = 42 osoby (39 w domkach, 2 pod namiotami, 1 bez noclegu) Razem 102 osoby na dzień 22.09.2005. LISTA JEST JUŻ TEORTYCZNIE ZAMKNIĘTA! GRILL GRILL kosztuje 40 zł od osoby, organizowany jest w sobotę wieczorem i jest płatny obowiązkowo. Dla kilku osób przewidziano dania jarskie nie uwzględnione w poniższym menu (specjalne szaszłyki warzywne, warzywa z grilla itd). Wszystkich niewegetarian proszę o NIEWYJADANIE JAROSZOM ICH SZAMANKA, ponieważ procji jarskich jest naprawdę mało!! :D DANIE GŁÓWNE [do wyboru]~ KARCZEK ~ PIERŚ Z KURCZAKA ~ SZASZŁYK Z INDYKA ~ KIEŁBASKA ~ KASZANKA~ UDECZKA Z KURCZAKA PRZEKĄSKI ~ PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI~ ZUPA ŻUREK~ SAŁATKA WIOSENNA~ OGÓREK KISZONY NA 1 OSOBĘ PRZYPADA: GRILL X 3ZUPA X 1 LUB PRZEKĄSKA X 1SAŁATKA X 2 W KOSZT WLICZONE JEST ~ OBSŁUGA KELNERSKA~ NAMIOTY~ OŚWIETLENIE ~ TRANSPORT Zamówiłem także ognisko z soboty na niedzielę. Koszt 100 zł rozbije się jakoś na wszystkich, wyjdzie po złotówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 A pogodynka rzeczywiście zapowiada się wspaniała! Tylko w nocy może być naprawę zimno. Oj tak, wczoraj wieczorem jechałem z wawy do kraka, ostatnie 100 km ok 20-21. Zmarzłem jak pies.... :D Popieram Pawła: polarki..........i gorzka żoładkowa :-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Zaraz mnie op*cie :mrgreen: Ale niestety od soboty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 :D dzięki siwy - wręcz wyczerpująca odpowiedź :Ppzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Wybaczamy :-) Ale nie zmieni to postaci8 rzeczy. Tak było od dwóch wydań i tak będzie. Na grill składa się nie tylko całe jadło, ale też namiot, miejsca siedzące itp. Nie ma innej opcji, o czym Dominik pisał na samym wstępie. Informacja - ja będę na miejscu około 12- 13 , jak będziecie wczesniej, to sobie pójdźcie na spacer, na rybki, podziwiać przyrodę itp. Jakby co to będę pod komórką. Jak nie odbieram, to znaczy że jadę, w takich przypadkach proszę o sms, lub kontakt w późniejszym terminie :-). Pozdrawiam, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi