rebel Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Płaszczyzna rozmowy ustalona ;) .Decyzja zapadła :P .Niestety nie pojadę :) .Wyniknął problem jak u któregoś z moich przedmówców.Zaproszony zostałem na wesele.Qrde. :) W tym przypadku nie uda mi się wykręcić z tej imprezy. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Mallutkii!!! Jeszcze nam zagra Stachursky miro_N!!! mysle ze nie tylko Stachursky nam bedzie przygrywal. hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 są jeszce miejsca Napisz:1 będę2. Nie będę3 bedę od kiedy. To dopiszę do listy, a pytania się zadaje na PW. Idę po coś na kaca. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 cześć. do mnie należy dopisać jeszcze dwei osoby, tak że z mojej strony będą w sumie 3 osoby - oczywiście wliczając też mnie w tą trójkę. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Jeden koleś się zwiesił i nie jedzie ze mną, tak, że spokojnie przyjmiemy jedną, dwie osoby do domku :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 PiatekNamiot1x Salata123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ciekawe czy pogoda dopisze, bo zapowiada się średnio na jeża :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Nie siej defetyzmu, pogoda ZAWSZE dopisuje, tyle że czasem barowa Zaczynam monitorować, jak na razie są prognozy do wtorku i... zapowiada się pogoda jak malyna SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 E tam pogoda! Liczy się towarzystwo! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Września 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Nawet gdyby padało, to bedziemy mieć duże namioty na kilkadziesiąt osób.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Ja tam do niej nic nie mam, z cukru nie jestem :-D , taak tylko, trzeba być twardym a nie nie miętkim :mrgreen: liczy się tylko towarzystwo , browar i muza !!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 WItam!!Przepraszam, ale wypadla mi sprawa rodzinna i zjawie sie w Borkach kolo 17:00 w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 ... to bedziemy mieć duże namioty na kilkadziesiąt osób.pzdr sorry, nie mogłem się powstrzymać Dominik do tych namiotów potrzebne sa jeszcze duże materace (na kilkadziesiąt osóB) i dopiero będzie zabawa... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Dominik - znajdziesz jeszcze cały jeden domek ? Dwie osoby pewne od soboty - nad trzecią pracujemy. Gdyby co to pokryjemy koszt całego domku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Witam serdecznieDla przypomnienia (rozmawialiśmy dziś w sprawie domku). Daj znać czy jest jeszcze coś wolnego :P tak bardzo chcielibyśmy pojechać :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi