kornol Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Gratuluje zakupu :) ale jak ci napisałem na gg jak tam sie sprawuje twój nowy KDX to mi nic nie napisales 8) dobra dobra ja to zapamietam sobie.a Kawa bardzo ładna,bardzo mi sie podoba ten motocykl. Jeśli będziesz go sprzedawał to się ze mną skontaktuj, tylko nie zapomnij.No a plastiki na amorki sobie załatw jak najszybciej. Pozdrawiam :Dajajaj piękny sprzęcik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Zaraz, zaraz, jakie łapanki? A to mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 hehe to po raz kolejny gratuluje :) a może admin powinien założyć ci temat przyklejony ;D bo tylko sie chwalisz i chwalisz i niedługo 80% topiców będzie enduroguy się znowu znowu znowu chwali ;D nie no jeszcze raz gratulki p.s jednak to nie jest takie zielone jebło jak mówiłeś mi sie podoba naprawde rama chyba jak w KX co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Pytanie może głupie ale i tak je zadam. Czym się różnią KLX KMX i KDX? KDX-Rama praktycznie taka jak w KX , zajebiste zawieszenie, silniczek około 34km, ostre enduro (foto http://www.bikepics.com/pictures/156311/ ) KMX-Flak, ciut słabszy od DT125, zawieszenie do jazdy leśnej i polnej , nie nadaje się na tor ani ostre endurowanie, silnik około 20km(odblokowany)(foto http://www.bikepics.com/pictures/174533/ ) KLX-czterosów, zawieszenie dobre, idzie poszalec, moc zależy od pojemnosci bo KLXsów było kilka wersji(np.250cc miała około 30km), ogłulnie przyjemne moto do poszalenia.(foto http://www.bikepics.com/pictures/131517/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Gratulacje fury. Takie Hard Enduro to świetna sprawa :!: Strasznie bym chciał takie moto jednak ze względu na brak funduszy, najprawdopodobniej zasiąde na CZ125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Nieee no ... wypas :) :mrgreen: Ostrej jazdy zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Zycze wiele przyjemności z jazdy na tej maszynie.Moto super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Lipca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Jedno Ci od razu powiem, żebyś zaraz nie miał motocykla w serwisie - nie masz osłon teleskopów. Takich plastikowych listków które chronią golenie. Jeżeli takim motocyklem wyjedziesz w teren, to wrócisz na lawecie, ponieważ bardzo szybko uszkodzisz upisde downy. Najłatwiej niszczą je kamienie, ale nawet zwykłe gałęzie mogą porysować golenie i przód do wymiany gwaratntowany.Musisz znaleźć i założyć osłony bo bankowo zniszczysz motocykl.Poza tym gratulacje.pzdr [ Dopisane: 16-07-2005, 15:55 ]PS - widzę że Strzałek już na to zwrócił uwagę. Także KONIECZNIE załóż osłony.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Ja również Gratuluje Kawy.To co...teraz pewnei Cz na opchnięcie :) a czy KDX-y maja nikasyltak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Jedno Ci od razu powiem, żebyś zaraz nie miał motocykla w serwisie - nie masz osłon teleskopów. Takich plastikowych listków które chronią golenie. Jeżeli takim motocyklem wyjedziesz w teren, to wrócisz na lawecie, ponieważ bardzo szybko uszkodzisz upisde downy. Najłatwiej niszczą je kamienie, ale nawet zwykłe gałęzie mogą porysować golenie i przód do wymiany gwaratntowany. Musisz znaleźć i założyć osłony bo bankowo zniszczysz motocykl. Poza tym gratulacje. pzdr Wiem wiem. Wgniote i bedzie ciekło i zle pracowało. Czy takie neopranowe skarpety zalatwią sprawe?? Wogole dzieki wszystkim za gratulacje. Dzis go nad wisla testowalem i powiem ze jestem baaaardzo milo zaskoczony :D . W takich warunkach w jakich dzis go użytkowalem Dt'tka zagotowalaby sie 10 razy a tu tylko raz po katach na plazy zapalila sie lampka temp :) . Musze jeszcez blokad poszukac bo teraz mam okolo 23-24km, ale poszalec i tak da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Gratulacje, szerokich lotów :)Pozdro. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi