wiew1 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Takie dość dziwne mam pytanko a mianowicie czego najbespieczniej jest sie trzymać w skuterze :kierowcyrączek z tyłuroączek pod siedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Ja jak bardzo szybko jade, ale tak bardzo, bardzo szybko, to krzycze do pasażerów: TRZYMAĆ SIĘ WIATRU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 prosze o sensowną odpwoedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 jedną ręką kierowcy wokół pasa, drugą uchwytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Jadąc na skuterze z prędkościa (zakładam) 60 km/h można nie trzymać się niczego....Jeszcze przy takim przyspieszeniu. PS:Ale jest to niebezpieczne - i nalezy trzymac się :D ;) a) Jeżeli prowadzi dziewczyna - objąc ją za brzuch :D no.....wokół pasa B) Jeżeli prowadzi kolega - trzymać sięn uchwytu, a drugą ręką siedzenia (na dole) z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Posłuchaj Borsuklesa!!! Ma chłopak rację! Tym,bardziej, że jak złapiesz dziewczynę ciut wyżej, To:a) może się rozkojarzyć i nieszczęście gotowe :twisted: B) może spróbować dać Ci po ryju, a wtedy to gleba murowana! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Posłuchaj Borsuklesa!!! Ma chłopak rację! Tym,bardziej, że jak złapiesz dziewczynę ciut wyżej, To: a) może się rozkojarzyć i nieszczęście gotowe...w takim razie trzeba ją złapac w najjjniższym miejscu w okolicach brzucha :twisted: ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 w takim razie trzeba ją złapac w najjjniższym miejscu ;) To tez grozi gleba 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Takie dość dziwne mam pytanko a mianowicie czego najbespieczniej jest sie trzymać w skuterze :kierowcyrączek z tyłuroączek pod siedzeniem Najbezpieczniej to kierownicy. I skręcać możesz. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Dzięki wszyskim. Może coś jeszcze ciekawego wymyślicie za co bede w dzięczny Wprawdzie to ja prowadze a dziewczyna trzyma sie mnie tylko jak przyspieszam i jakiś jeszcze kawałek a póxniej z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 To jak dziewczyna ma się trzymać, to sam wymyśl jak ma ułożyć ręcę, żeby jazda była przyjemna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiew1 Opublikowano 13 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Przepraszam. Musiałem skasować ten tekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkoeb Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 hmmmm najlepiej trzymać się w taki spsób coby nie spaść ;) Najbezpieczniej to trzymać się kierowcy przynajmniej lepiej się prowadzi jak się pasażer na boki nie rzuca chcąc zobaczyć cóż to się dzieje z przodu i po bokach :P P.S. ZAK ja też jestem za założeniem klubu CX 500 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Jak dziewczyna nie bedzie chciala objac w pasie to zagadaj, że tak bezpiecznie i jakie moga byc skutki nie trzymania sie kierowcy. Powinna na to pójść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Jak mam wieźć dziewczynę, to mówię jej żeby objęła mnie w pasie. ;) A jak wiozę chłopaka, to raczej staram się żeby trzymał się uchwytów z tyłu. :P Wiem, że to nie jest zbyt bezpieczne, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi