Skocz do zawartości

Co mi zrobią gliny????????

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli w czasie poscigu uszkodzeniu uległby radiowóz , któyś z Policjantów byłby ranny itp itd , to wszystko byłoby na Twoim koncie. Zapłaciłbyś za leczenie , remont pojazdu i nawet sam nie wiesz jeszcze za co.

Z tym sie nie zgodzę, nic by nie było na koncie ściganego, jeśli sami sobie uszkodzą radiowóz, to jest prowadzone postępowanie wyjaśniające, a w przypadku kiedy sami sobie a nie uciekający uszkodził to co może to obchodzić ściganego? Nieumiejętności czy brawura w pościgu to nie wina ściganego. Każdy sąd by obalił próbę dodania to do ewentualnego wyroku. Za resztę pewnie by mu dowalili :icon_twisted:

Najlepsze jest to, ze ludzie mowia o nic nie robieniu policji, ale jak policja juz zatrzymuje, to sie ich wyklina, ze cos robia, o co tu chodzi w koncu? druga sprawa to taka, ze nie zawsze wina decyzji lezy po stronie samego gliniarza, rozkazy i wszelkie fundusze ida z gory, moj znajomy gliniarz jezdzil przez jakis czas z rozwalonym komputerem w radiowozie, bo ci z gory nie chcieli przyznac kasy na naprawe, bo wg nich nie jest to potrzebne az tak bardzo. Gliniarz zawsze oberwie za to, ze robi brudna robote. A jak ktory z was pojdzie do sklepu i nie ma tam towaru co reklamowali w TV to czepiacie sie obslugi na dziale, a oni chyba powinni go z dupy wyciagac , bo kierownictwo nie chce zalatwic nowego. Gadaja najbardziej Ci co nie mieli z tym stycznosci, albo jak mieli to wstydza sie powiedziec tacie i mamie, ze musza zaplacic kolegium albo mandat. Zawsze jest z tego wyjscie, w ogole nie jezdzic :/

Czolem!

Zaczynam byc zwolennikiem autoamtycznego zamykania tematow po np. roku od ostatniego wpisu...

Pytanie zadane 3 lata temu, a teraz objezdzaja kolesia, ktory pewnie nawet nie wie, ze temat sie podniosl - o ile dalej siedzi na 4um ;]

Pozdro

• 3 miesiące temu...

Respekt szacuneczek

też mam WSK 125. Tak samo bez papierów bez świateł jeżdze bez kasku. Nie raz w pole grzałem po oranym. Któremu policjantowi by sie chciało biegać po polu.

A teraz mam 80 którą mam nadzieje że uda mi sie zarejestrować na motorower. Karty motorowerowej nie posiadam troche sie boje. Pomużcie wymyślić jaką dobra śpiewke jak mnie zatrzymają.

Respekt szacuneczek

też mam WSK 125. Tak samo bez papierów bez świateł jeżdze bez kasku. Nie raz w pole grzałem po oranym. Któremu policjantowi by sie chciało biegać po polu.

A teraz mam 80 którą mam nadzieje że uda mi sie zarejestrować na motorower. Karty motorowerowej nie posiadam troche sie boje. Pomużcie wymyślić jaką dobra śpiewke jak mnie zatrzymają.

Powiedz im, że nie umiesz czytać, czego dałeś dowód pisząc takiego posta i nie przeglądając ostatniej częsci tematu, w której była odpowiedź na twoje pytanie i dodoatkowo dowiedział byś się jakiej oczekiwać odpowiedzi i przez to nie mogłeś zdawać. Może im się przykro zrobi i cię nawet do domu odprowadzą!

Edytowane przez Benek14