blade Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ale bez sensu, ze Pastrana nie starowal tylko sedziowal :/ Ale ogolnie fajne zawody tylko brakowalo podwojnego backfilipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Na Eurosporcie było wiecej pokazane, i nie przerywali głupimi reklamami.Jeszcze to w kinach leciało, podobno wszystko pokazywali. Pozdro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ale bez sensu, ze Pastrana nie starowal tylko sedziowal :NIe jego wina, przecież lekarz mu zakazał. Na dtronce są 3 kamery i widac jak sie zbieraja wszytcy, łącznie z zawodnikami. Częśc filmów mozna cyba nawet sciągnąć.Na Eurosporcie było wiecej pokazane, i nie przerywali głupimi reklamamiNa Polsacie Sport też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Jeszcze to w kinach leciało' date=' podobno wszystko pokazywali. Pozdro. [/quote'] Musieli w kinei wszystko pokazac poniewaz bilet za darmo nie jest :) Ale bez sensu' date=' ze Pastrana nie starowal tylko sedziowal :[/quote'] Ale dobrze ze byl w MAdrycie ;) Chlopaki dostawali pewnie wiecej punktow :D ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Kurna na żywo to musiało wyglądać prze***** , już ostatnio jak w cieszynie oglądałem pokaz bartka to byłem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 NIe jego wina' date=' przecież lekarz mu zakazał.[/quote'] Tego nie wiedzialem, mial jakas kontuzje? Wedlug mnie bardzo brakowalo jego popisow, zabawy trickami... Kurna na żywo to musiało wyglądać prze*****No na pewno super klimat musial byc. Ale cos przebakiwali ci komentatorzy, ze beda chcieli zaprosic na pszyszly rok tych zawodnikow do Polski i zrobic jakies zawody fmx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Tego nie wiedzialem' date=' mial jakas kontuzje?[/quote'] Tak, jesli sie nie myle to na treningu w motocrossie ze beda chcieli zaprosic na pszyszly rok tych zawodnikow do Polski i zrobic jakies zawody fmx. Bylbym happy gdyby POlak nas reprezentowal na Red Bull X... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Według mnie.. Polsat zwalił po całej długości i zaprzepaścił szanse na naprawde przyzwoitą relacje , totalny chaos , na dodatek jedna para słuchawek na 3 komentatorów i jak oni mogli wiedzieć co mają komentowac i co sie w ogóle dzieje.. taka wielka kampania a pokazali w całości tylko finał , moim zdaniem żenada ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 kurde polsat se w h... polecial pokazali final sciagam z mula red bull 04 pewnie niedlugo 05 sie pokaze to se zobacze caly :twisted: ale respect dla chlopakow no i 250 2T rules :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:z ta policja bylo dobre 'a niech se szukaja chlopaki poto sa ' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-D :-D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 z ta policja bylo dobre 'a niech se szukaja chlopaki poto sa Ale wogole jaki to "ziomek" komentowal :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Polsat zwalił po całej długości Bo Niemcy tym rzadzili - polsat tylko pokazywal to i komentowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 zawody w porządku ale żadna rewelacja. zawodnicy nic nie pokazali nowego, same oklepane triki, no może z 5 było innych ale to tylko różne modyfikacje backflipa. jakby te zawody odbywały sie rok temu to by była rewelacja a teraz już wszyscy sie do tych trików przyzwyczaili. mogła być chociaż jedna 360. i że Renner nie dostał sie do finału, to mnie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Mi ogólnie relacja też się nie podobała, jednak Polska nie dorosła do takich imprez, najpierw odwołana parada i ta żałosna relacja.Wstyd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 A z tej strony redbulla to mozna jakies filmy sciagnac? Jak tak to wrzucilibyscie linki bo mi ta stronka sie wyswietla do polowy(rozdzielczosc mam 800x600) z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 http://www.3d-sport.com/Xfighter/RedBullXFighters.exe HEHE animacje tricków. Ściągnijcie sobie i zobatrzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi