blade Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 reszcie polskie telewizje zaczynaja pokazywac to co powinny! Zobaczcie sami: www.polsat.com.pl/centrum/news2?inf=100045638&nr=0. Transmisja Red Bull X-Fighters 2005 w polsacie!! Super, w koncu w freestyle w polskiej TV. Szkoda tylko, ze nie maja w TV nikogo, kto chociaz minimalnie sie orientuje w temacie motocykli. Gdyby tak bylo unikneli by takich opisow: "Freestyle motocross to doskonała kontrola nad własnym ciałem i rowerem...". Motocrossem sie interesuje ladnych kilka lat, ale nie wiedzialem ze w FMX sie jezdzi rowerem :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 "Freestyle motocross to doskonała kontrola nad własnym ciałem i rowerem..." ahahaha, doobreeee :-D :mrgreen: Fakt, mało jest emisji o motocyklach. Ja zazwyczaj oglądałam na EuroSport, jeśli się trafiło akurat, ale w sumie żadko zaglądam na ten kanał. Często oglądałam Jednoślad na TVN Turbo. No i w Real TV też nie raz poleci coś przyzwoitego ... I w Extreme dość często :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ale te wszystkie TV sa z satelity, a tu pierwszy raz w darmowej telewizji takie cos:D Fajnie!! Tylko zeby ta retransmisja byla dluga, a nie jakis urywek pokaza i na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 No wreszcie cos dla nas,nie moge tego przegapic.To bedzie co ogladac w tej nudnej telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Hmm wszystko fajnie,ale mogli by wcześniej to puścić na antene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 WIesz co wydaje mi sie ze w hiszpani te zawody tez sie nocą zaczynaja a z tego co wiem na polsacie bedze relacja live wiec to od nich nie zalezy ;) Juz sie nie moge doczekac 21 :twisted: :twisted: Musze sobie to jakos nagrac na whs albo dvd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Hoho, nareszcie coś ciekawego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Tak ,tak imprezka jest konkret, w Warszawie też będzie się działo.Cała impreza i relacja będzie promowana w stolicy ale to narazie tajemnica ;) Mogę zdradzić że będziemy grupką ganiać na endurakach po Wa-wce w koszulkach Red Bulla.Wpadnijcie na stronkę fajna zajawka:http://www.redbullxfighters.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Tak ' date='tak imprezka jest konkret, w Warszawie też będzie się działo.Cała impreza i relacja będzie promowana w stolicy ale to narazie tajemnica ;) Mogę zdradzić że będziemy grupką ganiać na endurakach po Wa-wce w koszulkach Red Bulla.Wpadnijcie na stronkę fajna zajawka:http://www.redbullxfighters.com[/quote'] No KML widze, ze wiesz o co biega.Też miałe chęć w tym pojechac tymbardziej, zę opłacalne hihi.Tylko za ch*ja nie mogę suie dot ej babki dodzwonić. Na maile tez nie odpowiada? A Ty jak się skontaktowałes :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 No KML widze' date=' ze wiesz o co biega. Też miałe chęć w tym pojechac tymbardziej, zę opłacalne hihi. Tylko za ch*ja nie mogę suie dot ej babki dodzwonić. Na maile tez nie odpowiada? A Ty jak się skontaktowałes [/quote'] Jak p.Sylwia będzie chciała abyś wzioł w tym udział to sama się do Ciebie odezwie, czekaj cierpliwie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 czwartek, 21 lipiec, polsat sport-22.30 albo polsat 23.10 , w tym dniu i o tej godzinie bądz pewny(albo pewna) że bede siedział przed telewizorem z takimi oczami 8O i ze szczeka opadnieta do dywanu ;) no nareszcie faktycznie jest cos motocyklowego w tej telewizji :P , moze będzie takich relacji w telewizji coraz wiecej ;) oby oby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 moze będzie takich relacji w telewizji coraz wiecej coraz więcej osób się tym interesuje, więc pewnie tak ;) żeby tylko nie stało się to "modne" :? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 wroce 15 moge zeskanowac plakat tych zawodow jak by to kogos interesowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Mi mozesz jednego sciagnac i przemycic do Polski :] to by byla wiksa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 a wiecie ze ralacja ma byc w kinach (Promenada ale z innymi to niewiem) o 22 35 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi