FrAnEk654321 Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 trzymaj sie, wracaj do zdrowia no i na moto. Jestem z Toba POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Patrząc na date jego posta uważam że już wrócił do zdrowia... Pozdro PRzem No nie wrócił, jeszcze jakieś kilka lat....A ogólnie to miło ze mój temat wrócił bo mimo daty cały czas jest aktualny...choć nie musi już mnie dotyczyc. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Poszukaj dobrego rehabilitanta; masaże, ćwiczenia, basen. To trochę potrwa, ale nie masz wyjścia. A potem powolutku na szosę. Pozdrowienia i życzenia powrotu do pełni zdrówka. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Wracaj szybko do zdrowia kolego. Może kiedyś się złapiemy na trasie, Białystok - Giżycko moje strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Monter,rozumiem Cie i Twój ból.Miałem kiedyś taki sam wypadek ,lewa noga pogruchotana przez zderzak Fiata 125p .Kierowca był na dwóch gazach i jeszcze na przepustce .... Nie pytajcie jakiej :icon_mrgreen: .Uciekł z miejsca wypadku .Pół roku byłem gipsie :) I wiem ,ze nie ma czasu na zabranie nogi .Minęło pare lat ,noga już sprawna i znowu jeżdzę na motongu.Mam nadzieje,ze teraz bezkolizyjnie sie obejdzie. Powodzenia w rehabilitacji ,a to napewno Ci jest potrzebne.Walcz jak lew!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 No i znowu odgrzebywanie starych tematów ! Patrzcie na daty zanim wstawicie komentarze .... Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi