enduroguy Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56802916To sie nazywa profesjonalnie przerobiony sprzet. Az mnie zatkało jak czytalem opis 8O , a za 1500zł koles i tak nie sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 jak wycisnac z ogara ostatnie poty na tuning mam przewidziane 1000 zł prosze o propozycjeNa początek lepiej oddławic silnik i juz jest 3,5KM. I to za pare groszy. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 stray kupuj simka.!!!!!!!!!!!!!! Za 1000zl mozna miec juz spokojnie simka do jazdy. A simek to nema porownania z ogarem:) Ja na Twoim miejscu nawet bym sie niezastanawial;) Ogara sprzedaj jakiemu dzieciakowai za 300zl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 magnum bez urazy ale mi nie :DNo widzisz ale to już twój problem :? Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 jak wycisnac z ogara ostatnie poty na tuning mam przewidziane 1000 zł prosze o propozycjeNa początek lepiej oddławic silnik i juz jest 3,5KM. I to za pare groszy.A jak go oddławić silnik ogara200 bo nie bardzo wiem? :D Lepiej kupić simka niż pakować kase w Ogara chyba że masz jej nadmiar ;) pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 spiłowanie krućca, dysza 68 lub 70 i ucięcie kolanka zeby mniej wchodziło do tłumika. dokładniejszy opis jest na stronie joserodolfo ale cos mi sie nie moze załadować wiec linka nie dam. ale chodzi głównie o te trzy rzeczy jakie wymieniłem i po tymze odblokowaniu jawki mają fabryczne 3,5konia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 z wyglądu to chyba ty jesteś słaby No wiem ze jestem okropny ale to nie wazne jak wygladam ;) poprostu ogary mi sie nie podobaja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Dlaczego bezsens ja Ogara przerobiłem tanim kosztem i wszystkim sie podoba :D Looks like kupa Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 dokładnie, jestem takiego samego zdania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Looks like kupadokładnie, jestem takiego samego zdania :D zgadzam się ;) :-D Nie opłaca sie w ogara tyle przeznaczać -zbieraj dalej kase to kiedyś kupisz coś lepszego ;) elo pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Nie mówie że ma inwestować w Ogara tylko mówie jak było w moim przypadku ale jesteście okropnie hamscy i to trzeba wam przyznać :-x A twoja MZ Greedo to jeżżące łajno. Uważaj bo sie rozsypie :-) :twisted: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Nie mówie że ma inwestować w Ogara tylko mówie jak było w moim przypadku ale jesteście okropnie hamscy i to trzeba wam przyznać :-x A twoja MZ Greedo to jeżżące łajno. Uważaj bo sie rozsypie :-) :twisted: A ty sie Kurna nie przejmuj tylko sraj na to ... jak sie robi moto" pod siebie" to ma sie podobać i służyć tobie a nie komuś innemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Nie mówie że ma inwestować w Ogara tylko mówie jak było w moim przypadku ale jesteście okropnie hamscy i to trzeba wam przyznać :-x A twoja MZ Greedo to jeżżące łajno. Uważaj bo sie rozsypie :-) :twisted: Czy ja wiem czy łajno. Lepsze niż Ogar z przynapierdalanymi czesciami z innych motocykli oraz bakiem od ETZ 150. Pozatym nie widziales - nie jechałes to sie zamknij wiejski pajacu. Ja oceniłem to co zobaczyłem na zdjeciach. A ty mała gnido oceniasz coś czego nawet nie posłuchałes / na czym sie nie przejechałes Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Dla mnie ogar doprowadzony do idealnego stanu (jak z fabryki) jest powodem do dumy. Po co robić jakiś SUPERMEGAPAŁERŚCIGACZ z rometa. Przerost formy nad treścią. W naszym kraju jest takie głupie podejście że co polskie to gówno i dlatego sie podoba twój super ogar przerobiony na nie wiem co. Nikogo nie chce urazić ale takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 ogar Magnuma jest okropny :twisted: lepiej go doprowadzic do oryginalnego stanu..ale to twoje moto i robisz je dla siebie nie dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi