rg166 Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55359841 Co o nim myslicie?? Postaram się jutro zadzwonić i dowiedzieć czegos więcej. Nada się na mnie??:] Wypowiadajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 ładnie wyglada na zdjeciu ciekawe jak w praktyce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Kurde za tą kasę to byś dobrą ETZ 251 kupił, nie szkoda Ci kasy na simsona, który zaraz Ci się znudzi? albo chociaż Mz 150 :roll: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie znudzi, napewno wiem z praktyki :P Ale 2000 zł za Simsona i tak bym nie dał. Lepiej kupic cos do remątu i samemu z nim zrobic, bo później sie wie na jakich cześciach sie jeździ i w jakim jest stanie. Jesli prosisz o ocene sprzętu to:-Estetycznie wygląda dobrze choc bez owiewki byłoby jeszcze lepiej-Młody rocznik, ale o niema znaczenia-V-max wysokie, ale nim sie też nie sugeruj bo liczniki w simsonach chodzą BARDZO różnie-Przebiegiem też sie nie sugeruj bo można bez problemu go zmienić-A spalanie ja mam mniejsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Jesli prosisz o ocene sprzętu to: -Estetycznie wygląda dobrze choc bez owiewki byłoby jeszcze lepiej -Młody rocznik, ale o niema znaczenia -V-max wysokie, ale nim sie też nie sugeruj bo liczniki w simsonach chodzą BARDZO różnie -Przebiegiem też sie nie sugeruj bo można bez problemu go zmienić -A spalanie ja mam mniejsze 1) Wygląd faktycznie ładny2) Ja mam 1992 :P - ale 89 to też nie taki stary...3) Liczniki w simakach rzeczywiście pokazują co chcą4) Ja mam przebieg 13tys (chyba orginalny, bo oponka jest jeszcze niemiecka, i ogólnie ma dużo jeszcze orginalnych części)5) Spalanie to troche za duże... Ja nawet na 70ccm zamykam się w 3 litrach. Podsumowanie: oblookaj sprzęta dokładnie. Kurde za tą kasę to byś dobrą ETZ 251 kupił, nie szkoda Ci kasy na simsona, który zaraz Ci się znudzi? albo chociaż Mz 150 A może chłopak chce jeżdzić legalnie po drogach, i w razie kontroli czy nawet dzwona (odpukać, pfu,pfu!) nie chce problemów z brakiem uprawnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 no ja kupiłem simka za 2 tys. i taraz żałuje po 1 za duzo dałem i jak podliczyłem ile w niego włożyłem wyszło mnie coś koło 300-350 zł :( ale dziś udało mi sie go zrobić i mysle ze troche pochodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 czy 2 tys za sima to dużo.... Jeśli był w dobrym stanie technicznym i ładnie utrzymany, to czemu nie. Ale widać po Twoim poście, że musiałes do niego dołożyc, więc nie jest juz tak kolorowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 z wyglądu jest ładny,ciekawe jak stan techniczny,troche drogo się ceni ale jak jest taki jak w opisie to ja bym pojechał oblukać sprzęta,pojeżdziłbym i jak by się spodobało to bym się targował,jeśli jest w dobrym stanie to jedyną rzeczą jaką będziesz przy nim robił to lał paliwo 8) pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi