rad3k Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Sam sie czailem na ten motocykl coby go kiedys odkupic :P Gratuluje!! Aha no i z kolega sie bede musial zapoznac, bo jeszcze jakos nie mielismy okazji :)I jeszcze jedno zdjecie ode mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja równiez gratuluje , nie ma co taka moc taki stan ,homologacja & rejestracja , felgi i oponki supermoto - czy mozna chciec czegoś więcej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 moza 21/18 + Klocki :-D :-D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Myślę że po Rumunii zrobię z 520 czarną dziwkę, tak jak u Twojego brata. Jedziecie na Enduromanie? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Myślę że po Rumunii zrobię z 520 czarną dziwkę' date=' tak jak u Twojego brata. [/quote'] Jedziecie na Enduromanie? pozdro Jedziemy w 9 motocykli pokonywać gury w Ruminii (Oradea-AieSeni-itd) prywatnie, chociaż mamy całoś zorganozowane przez fimę z Bukaresztu.Relacja będzie najprawdopodobniej we wrześniowym Motocyklu.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 no gratulki ja własnie sie wyprzedaje garaz i w przyszym sezonie udezam a swiat na jakim endurako , chrapke mam na dr350,klx250,xt350,xl500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 heh rumunia stala sie osada enduro, w europie jest chyba niedozwolone takie endurowanie po gorach :?: sam mam plany z rumunia za pare lat ale najpierw musze sprzeta zmienic na cos lzejszego :mrgreen: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Lipca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 moza 21/18 + Klocki :-D :-D Nitomen, ja dostałem kozę na komplecie enduro przecież... koła SM zostawił sobie Glaxo do swojej nowej 525... :( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Jedziemy w 9 motocykli pokonywać gury w Ruminii (Oradea-AieSeni-itd) prywatnie, chociaż mamy całoś zorganozowane przez fimę z Bukaresztu. Marzy mi się taka wyprawa, po przeczytaniu artykułów w prasie, Rumunia stała się marzeniem Enduromaniaków, Jak duże są koszta takiej wyprawy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Jedziemy w 9 motocykli pokonywać gury w Ruminii (Oradea-AieSeni-itd) prywatnie, chociaż mamy całoś zorganozowane przez fimę z Bukaresztu. Marzy mi się taka wyprawa, po przeczytaniu artykułów w prasie, Rumunia stała się marzeniem Enduromaniaków, Jak duże są koszta takiej wyprawy :?:Też zauważyłem, że w kręgu Enduromaniaków Rumunia jest od jakiegoś czasu na topie.Napewno nie bez powodu, bo tereny są tam rzeczywiście wyśmienite.Przejeżdżałem przez ten kraj dobre kilka lat temu w drodze do Bułgarii, kiedy enduro było jeszcze w mojej sferze marzen.Pamiętam, że tamtejsze krajobrazy robiły niesamowite wrażenie, do teraz niektóre obrazy mam przed oczami. Wtedy jeszcze była tam bieda, bałagan, koczowiska, dzieciaki zabijające sie o kawłek czekolady itp. (i o dziwo o papierosy).Od tamtego czasu jak widać wiele sie pozmienialo i mocno rozwineła sie turystyka (nie tylko na moto) a chyba właśnie teraz przeprowadzają denominację o 4 zera. Dominik Twoja nowa maszyna będzie miała tam niezły test.Czekam po powrocie na tą relacje w Motocyklu.Czy na waszej stronie też coś o tym będzie??Bo widze, że od pół roku nic tam się nie dzieje. PS. ja tam jestem słaby z ortografi, ale Dominikowi też zdażaja sie niezłe byki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 PS. ja tam jestem słaby z ortografi, ale Dominikowi też zdażaja sie niezłe byki :( Ooooo k*rwa te "gury"... :-D :-D :oops: :oops: Ja pierdziuuuu niezły hardkor, to wina wina.... Co do tematu. Koszty naszej wyprawy nie są małe - ok. 400 euro od osoby za 5 dni, w tym - 4 noclegi w hotelach 4 i 5 * (baseny termalne :(), sniadania, kolacje, samochod 4x4 na miejscu jezdzący za nami z rzeczami, przewodnik po górach itd. W cenie nie ma: paliwa, drinków, innych "atrakcji". Mamy patronat Motocykla więc wyprawa chyba będzie we wrześniowym numerze. L3ft z naszego forum dziś zaczął oklejać stosownie motocykle. BaRy - no stronka Sokoła jakoś umarła, ale ją odżywię niebawem :( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Mamy patronat Motocykla więc wyprawa chyba będzie we wrześniowym numerze. L3ft z naszego forum dziś zaczął oklejać stosownie motocykle.Wczoraj z nim rozmawaiem i mi właśnie opowiadał o tych oklejankach no i chwalił się, że niezłą niespodzianke mu z tej okazii szyklujesz.Ja też teraz daje moto L3ft do oklejania ale tylko boczki, może osłony goleni no i jakis zgrabne nr 77. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Co do tematu. Koszty naszej wyprawy nie są małe - ok. 400 euro od osoby za 5 dni, w tym - 4 noclegi w hotelach 4 i 5 * (baseny termalne ), sniadania, kolacje, samochod 4x4 na miejscu jezdzący za nami z rzeczami, przewodnik po górach itd. W cenie nie ma: paliwa, drinków, innych "atrakcji400 euro o już z transportem na miejsce?? bo jeżeli tak to wydaje mi sie niedużo jak na taką wyprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Co do tematu. Koszty naszej wyprawy nie są małe - ok. 400 euro od osobyTyle to kosztował moj motor :lol: :( No Rumunia to piękny kraj lecz nadal biedny i widac to bardzo dobrze po mieszkancach :? Kiedys przejezdzałem tamtędy moze z 3-4 lata i zatrzymalismy sie w jakims miasteczku po cos do picia to szukalismy sklepu 2 godziny 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 No Rumunia to piękny kraj lecz nadal biedny i widac to bardzo dobrze po mieszkancach Kiedys przejezdzałem tamtędy moze z 3-4 lata i zatrzymalismy sie w jakims miasteczku po cos do picia to szukalismy sklepu 2 godziny I to jest w tym wszystkim najfajniejsze. Piękne tereny i dzicz(nawet w miastach :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi