capon Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Tommi, trzymamy kciuki. Walcz i sie nie poddawaj (ale Tobie chyba to nie grozi, bo i tak już sporo wytrzymałeś). I informuj na bieżąco. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżej_si Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Przeczytałem wszystkie posty tak, jakbym czytał opowiadania Kafki. To niesamowite, jaką władzę może mieć byle kmiotek, co to mu dano możliwość decydowania o czyimś losie.Nie znam się zupełnie na prawie, tak że nie mogę Ci pomóc merytorycznie, jedynie wpisać moje głębokie poparcie dla Twojej walki z tym robakiem, co toczy nasze państwo.Do mających jakieś pojęcie o prawie: dzisiaj w radiu usłyszałem reklamę gazety z dodatkiem prawnym, w którym radzą, jak wyciągnąć odszkodowanie za opieszałość sądu. Może z tej mańki można by uderzyć? Znalazłoby to zastosowanie w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waligura Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Takie rzeczy to tylko w Polsce.... i te opine 1 bieglego.... no nie wyobrazalne... parwie 1,5 roku po sadach.... szacunek za wytrwalosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jac Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 ... dzisiaj w radiu usłyszałem reklamę gazety z dodatkiem prawnym, w którym radzą, jak wyciągnąć odszkodowanie za opieszałość sądu... Czolem,Ale niestety tego typu skarga spowoduje, ze dokumenty/akta sprawy zostana przeslane do sadu dokonujacego weryfikacji zasadnosci skragi na wspomniana opieszalosc, co oznacza lekko ze 2 miechy wiecej postepowania :buttrock: . Co wiecej do wygrania jest maks. 10kPLN, ale raczej znikome szanse, bo jezeli proceduralnie bylo OK, to nic taka skarga ne da.Mimo wszystko nie polecam.pzdr, Jac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tommi, czy coś nowego wydarzyło się w Twojej sprawie ? Troszkę czasu już minęło. Jak zapewne wiesz &REW też walczy z naszą "władzą" i tak właśnie przypomniałem sobie o tym temacie.Wszyscy jesteśmy ciekawi jak wygląda sytuacja.Informuj na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tommi, czy coś nowego wydarzyło się w Twojej sprawie ? Troszkę czasu już minęło. Jak zapewne wiesz &REW też walczy z naszą "władzą" i tak właśnie przypomniałem sobie o tym temacie.Wszyscy jesteśmy ciekawi jak wygląda sytuacja.Informuj na bieżąco. hehbyłem w środę dowiedzieć się w sekretariacie dlaczego to tak długo trwa i usłyszałem, że akta są u biegłego w Krakowiebiegły odpisał im, że potrwa to ok 2,5 miesiąca (minęło już więcej czasu ale co zrobić)kazano mi czekać, bo jak wrócą akta to poinformują mnie o kolejnym terminie rozprawy ciekawe czemu to poszło aż do Krk, czyżby w Łodzi i Wawie nie było specjalistów ? :crossy: szkoda mi słów, bo nie chcę się denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tak się składa że w Krakowie są najlepsi biegli. Mogło być tak że z powodu sprzecznych opinii wysłali właśnie do rozstrzygnięcia do Kraka. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Wlasnie przeczytalem ten temat od deski do deski i moge tylko napisac: JA pie**ole! Wybaczcie za slownictwo ale nic innego nie potrafie wydusic. Trzymaj sie byku i daj tym cwokom popalic :buttrock: Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jezeli tak trudno jest cockolwiek wywalczyc , to pomyśl, ze ten co do Ciebie wjechał, tez musi dupsko taszczyc od rozprawy do rozprawy, wiec przynajmniej troche mu uprzykrzasz zycie - tak na pocieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych, że ciąg dalszy przygód znajduje się w tym wątkupozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi