radziok16 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 witam mam pytanie co warto kupic MZ 250 czy 150 czy wogole oplaca sie kupic ktoregos z nich ?? Bo slyszalem duzo na temat jedni sa zadowoleni ale maja swoje wady a niechce sie poskladac w trakcie jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 temat stary jak swiat, ze 100 razy byl juz poruszany na 4um. Poszukaj w archiwum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 jak chcesz jezdzic po miescie kup 150 jak chcesz trasy kup 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 O 150 zapomnij. Słabe to! Nawet do miasta się nie nadaje... Mz Kupić się opłaca bo za małe pieniądze masz sprzęt który jest bardzo tani w utrzymaniu i którym mozesz już gdzieś dalej pojechać (250/251). Jak kupisz zadbany sprzęt to będzie Ci służył :D pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 O 150 zapomnij. Słabe to! Nawet do miasta się nie nadaje... Mz Kupić się opłaca bo za małe pieniądze masz sprzęt który jest bardzo tani w utrzymaniu i którym mozesz już gdzieś dalej pojechać (250/251). Jak kupisz zadbany sprzęt to będzie Ci służył Nic dodac nic ujac :D Zanim poskladalem swoje moto jezdzilem chyba przez tydzien na etz 150 znajomego - wrazenia raczej pozytywne (jesli chodzi o jazde po miescie). Teraz troche posmigalem na moim sprzecie i dzsiaj z nudow przejechalem sie na jego 150 - tragedia 8O Porwalem sie na wyprzedzanie cinkola na miescie - na moim udaje sie zawsze - tu musialem odpuscic 8O Jesli o mnie chodzi to z demoludow najbardziej lubie etz 250/ etz 251 / ts 251 / cz 350 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 no tak a oplaca sie wogole kupic ktoras z nich bo slyszalem ze silnik lubi sie przegiac na bok tylko nie wiem w ktorym modelu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Kup to co uważasz za lepsze twoim zdaniem i co ci się bardziej podoba.Z mojej strony doradziłbym ci etz 250,na miasto dobra i jakbyś chciał gdzieś w trase jechać nawet we dwie osoby to też jest dobra.pali wzglednie nie dużo i przyśpieszenie też dobre,z wyprzedzaniem też raczej nie będziesz miał problemów.Wybór nalerzy do ciebie.POZDRAWIAM i do zobaczenia na trzsie. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 eh we 2 osoby zazwyczaj nie jeszdze eh wole solo zawsze a po za tym zalezy kto ma byc 2 osoba jak nie ma pojecia nic to nie biore bo niechce lezec czesto mialem tak ze przez pasazera sie wyieprzylem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 silnik lubi sie przegiac na bok U mnie w etz 251 wlasie zaczol sie przeginac,ale to nic strasznego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 może mi ktoś wyjaśnić oco chodzi z tym przeginanieem silników na bok bo pierwsze słysze,nigdy się z tym nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 może mi ktoś wyjaśnić oco chodzi z tym przeginanieem silników na bok bo pierwsze słysze,nigdy się z tym nie spotkałem W Etz-ach sa kiepskie (aluminiowe) mocowania silnika, a silnik ma swoje 20 kucy i przegina sie z biegiem czasu w prawo. Zobacz u siebie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 O 150 zapomnij. Ja taką mam i jestem zadowolony (miałem też 250)Jak chcesz jeździc spokojnie i w jedną osobe to 150 ci wystarczy. Co do przeginania silników to miałem tak w etz250 to nic strasznego trzeba kupić nowe mocowania (uszy) bo sie gną i urywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 u mnie na razie sie nie przegina,ale to może kwestia czasu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 u mnie na razie sie nie przegina,ale to może kwestia czasu Ja wykończyłem uchwyty przez palenie gumy i stawanie na kole. Na poczatku silnik sie przegioł a potem urwał sie uchwyt. Ogólnie to nie wytrzymują strzałów ze sprzęgła jak jeździsz normalnie to będziesz miał spokój :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 eh no wlasnie ja raczej nie jezdze spokojnie :P kazdy sie dziwij jak WSK 125 smigalem na jednym kole :P a ile mniej wiecej kosztuja takie uchwyty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi