koniaczek Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Dales czadu... 8O Dobrze ze kombi masz konkretne. Pozdrawiam.PS. Daj w koncu znac jak bedziesz w Wawie (wiadomo o co chodzi) tylko nie tak jak ostatnio na ostatnia chwile, bo mnie teraz sesja mocno gnebi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 troszkę oniemiałem jak przeczytałem temat ale na szczęście nie jest tak źle... będziesz miał teraz u skuterkowców poważanie w mieście :) A tak na poważnie dobrze że nic poważnego Ci się ie stało.. straty moralne zapijemy na zlocie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 W poniedzialek albo wtorek jade po crash pady...Nie ma bata...Sam mialem niegdys glebe na moto bez crash padow i straty byly dosc ciezkie - dobrze, ze nie za swoja kase naprawialem sprzeta (OC baby, ktora mnie nie widziala)...A tak w ogole, to rzeczywiscie dobrze, ze nic powaznego sie nie stalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Wg mnie nie odbiega on od poprzednich. Jest nas poprostu corac wiecej stąd i o wypadki coraz łatwiej... Mi się wydaje że po prostu za dużo jest teraz samochodów posprowadzanych z zachodu bo na drogach teraz pełno złomu jeżdzi i daje się odczuć że ruch jest o wiele większy. No i za kierownice powsiadały przez to osoby które nie powinny prowadzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ciekawe jak skuterowcą podobał się Twój popis :P:D:D Mysle ze sie podobał - bo zanim zaliczyłem glebe to 3 razy przejchałem pól tej prostej na kol e- tylko n akoniec chialem juz do domu jecha ci dociagnąłem do końca - i to byl mój bład bo napotkałem na garb któego wcześniej tam nie było :) A tak w ogóle to troche sie zdziwili ze po takiej glebi epodniosłem R6 wsiadłęm i pojechałem dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 A tak w ogóle to troche sie zdziwili ze po takiej glebi epodniosłem R6 wsiadłęm i pojechałem dalej A oni penwie nawet nie pomogli... nie zapytali czy ok wszytko? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirus55 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ciekawe jak skuterowcą podobał się Twój popis :P:D:D Mysle ze sie podobał - bo zanim zaliczyłem glebe to 3 razy przejchałem pól tej prostej na kol e- tylko n akoniec chialem juz do domu jecha ci dociagnąłem do końca - i to byl mój bład bo napotkałem na garb któego wcześniej tam nie było :) A tak w ogóle to troche sie zdziwili ze po takiej glebi epodniosłem R6 wsiadłęm i pojechałem dalej :) dobrze, że Cię homor nie opuścił :-)Szkoda tylko moto i kosztów związanych z naprawą plastików, ale jak już wcześniej powiedziano, dobrze, że tylko kombi się podrapało, a nie tyłek :-)Trzymaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Raz na cztery lata to nie jest źle, moja średnia jest ciut gorsza, raz na dwa latka :mrgreen: .Ciągnąc dalej ten wątek następne cztery lata masz z głowy.Tak bardziej serio dobrze że szkody materialne, na ciele i ... tego ... umyśle :) są niewielkie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Czyli moje wiercenie otworów pod pady w tych pięknych plasticzkach R6 nie poszły na marne... :) Dobrze, że nic Ci nie jest. Crash-padów nie trzeba wymieniać? Śruby wytrzymały uderzenie i tarcie?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Dominik- miales okazje w Gnieźnie obejzeć- pady jednak trzeba wymienic al etak poza tym to uszkodzenia prawie żadne- i najważniejsze że plastiki całe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jak dowiaduję się o takich wypadkach to mi się odechciewa jeździć Kurde co się dzieje, sezona na dobre się jeszcze nie zaczął a tu tyle wypadków mi się wydaje ale może się mylę że czasami nie umiemy dopasować umiejetności do mocy motocykla. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 zobaczyłem grupke skuterowców i mysle sobie pokarze im jak sie jezdzi No i strzeliłeś parę bajerów na szosie... heh ładny tornister kochanie... Już sobie wyobrażam jak się polewali ze śmiechu ci twoi kibice... Pablo, z okazji imienin masz nową xyfkę: "Borewicz inaczej" :-D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 A taka ładna czerwona była... Teraz Paweł wiesz jak to jest. Ale co to za prędkość 80 km/h. Weź raz wywal się jak człowiek przynajmniej przy 120...! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 I nadal jest łądna czerwon a- owiewki si eni euszkodzily - delikatn aryzka jedynie dodaje jej uroku- szkoda tylko wydechu bo sie poobdzierał troche :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi