Magik Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 A ja jestem mistrzem i bnęde pracował zebvy zarobić na moto No ja tez tak planuje. Tylko gdzie zarobic :?: Musze cos kupic na wrzesien :twisted: Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja bede pracowal na wiosce przez miesiac to zarobie 1000zł:):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja będe jechał z 2 kolegami pod namiot na 3 dni mamy tam zamiar łowić rybki , kąpać sie, no i jeździć na moto :twisted: , no i moze coś na noc aby się dobrze spało :twisted: :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 No to ja z 5 kumplami simakami wybieramy sie na jeziorko ktore jest 30 k ode mnie. Wyruszamy rano, caly dzien bedziemy siedziec, gadac, kapac sie, i smigac na moto, i na tym jeziorku trzeba zostawic jakies slady po nas zeby mieli co wspominac ludzie, ktorzy tam wypoczywaja. Mamy zamiar wpasc na plaze i poorac troche...... :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja szukam pracy, ale cos slabo mi idzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Gdybym miał moto to bym oczywiście śmigał, :-) a że niemam to zbieram kase narazie, szukam jakiejś pracy. A wakacje spędze z moją dziewczyną :-) z kumplami , będziemy imprezować :) Nom i najważniejsze to znaleźć jakąś robote i uzbierać sporo na motor :!: P.S Życze wszystkim udanych wypadów wakacyjnych na moto, aby jeździły bez awaryjnie :) nom i uważajcie na siebie. Życze wszystkim udanych wakacji !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 No to ja z 5 kumplami simakami wybieramy sie na jeziorko ktore jest 30 k ode mnie. Wyruszamy rano' date=' caly dzien bedziemy siedziec, gadac, kapac sie, i smigac na moto, i na tym jeziorku trzeba zostawic jakies slady po nas zeby mieli co wspominac ludzie, ktorzy tam wypoczywaja. Mamy zamiar wpasc na plaze i poorac troche...... [/quote'] 30km to masz do mnie :) A u mnie domków i pól namiotowych pełno tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Znając świat to z kumplami pojawimy sie wszędzie :) . Czekam tylko aż wszystkie moto będą sprawne i pewnie wybierzemy sie na początek trasą nad Wisłą na tor motocyklowy (raczej nie raz :) ). Jedyne co mnie martwi to jak wziąć $$$ na paliwo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ja bede katował z kumplami na endurakach i crossach przez 3/4 wakacji.w skladzie yamaha dt 80,yamaha dt 125,yamaha yz 125,honda cr 125,husqwarna 125,kawasaki kx 80,kawasaki kx 500 :twisted: no i pare tam simsonow.oczywiscie ciągłe wizyty na torze motocrossowym (jazda z dwoma raptorami 660)jeziorko,błotka a wieczorem...wiejskie dyskotekiiii :!: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ja będe zapewne cos robil by miec kaiorke na paliwko no i bede smigał charcikiem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 DTWORIOR! a bedziecie tez jezdzic po miescie? Ja tam bym chcial jako robote miec np. kurier...moglbym smigac na moto i jeszcze by mi za to placili:P albo zamontowac duzy kufer i pizze rozwozic:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Wszyscy chcą pracować :D Ja będe malował przez pare dni płot u ojca i już troszke kasiorki wpadnie do kieszeni. :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ja też planuje prace wakacje żeby zarobić na nowe moto i jak dobrze pójdzie to pójde na pomidory 5zł za godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz kurowski Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Heh :) A ja ok 18 lipca jadę na mojej 70ccm Piaggio Typhoonku do babci oddalonej 70km odemnie :D Mam nadzieję ,że mój Typhoonek to wytrzyma :D A u babci najprawdopodobniej będę pracował na zasadzie zbierania owoców itp... Już niemogę się doczekać 18 lipca... :P Z poważaniem Mateusz Kurowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Ja pewnie pojade na działkę (trasa z Warszawy tam około 180km w jedną) pod Łaskiem pod Łodzią - jest ktoś z tamtych okolic? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi