Luke Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 lepiej zamiast robic kolejne enduro, sprobuj zrobic cos orginalnego :twisted: np. choopera. zbacz te zdjęcia szkoda ze po czesku :cry: :cry: www.idragons.cz/view.php?cisloclanku=2005020401 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Nie no nie powiem, ciekawie zrobiony ten simek. Tyko nie wiem po co temat byl odkopywany :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Wiesz co... lepiej odposc sobie sciaganie blotnikow itp. Jak juz przede mna mowili - postaraj sie zachowac w idealnie fabrycznym stanie, tylko nie mysl sobie ze to proste to to kosztuje wiele wiecej czasu i nakladow niz zamontowanie owiewki Tiger...ale naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 chcialbym zaprezentowac wam mojego Simka ktorego robilem dla siebie, jak dla mnie to nie byl jakis WT. http://www.bikepics.com/pictures/433710/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Fajnego masz Simsona, widze ze naprawde o niego dbasz i do odrazu widac ... gratuluje :P Ja swojego bede polerowal przez zime :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 chcialbym zaprezentowac wam mojego Simka ktorego robilem dla siebie' date=' jak dla mnie to nie byl jakis WT. http://www.bikepics.com/pictures/433710/ Pozdrawiam odremontowany simson :) ... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 widze ze naprawde o niego dbasz Chciales powiedziec dbalem bo go sprzedalem i teraz szczerze zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 chcialbym zaprezentowac wam mojego Simka ktorego robilem dla siebie' date=' jak dla mnie to nie byl jakis WT. http://www.bikepics.com/pictures/433710/ Pozdrawiam wypasny simek nie ma co - zaden z mojego miasta nie ma z nim porownania :) widac ,ze w to wkladales wysilek :P Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Osobiście nie lubie chooperów, ale ten simson ładnie się prezentuje. Co do maszyny SimsonFun to widać, że wkłada w ten motor serce. Oj, gdyby mój tak wyglądał :oops: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Witam bardzo mi milo ze moj simek wam sie spodobal, ja tez bardzo go lubilem mimo ze mial stary silnik tzw. "jajko".Teraz mam DT80 przy ktorej trace nerwy :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 siema moim zdaniem zajmij sie lepiej tuningiem silnika bo fajnie ci bedzie jak na swiatlach odstawisz jakis wylizany skuter :) a pozniej zajmij sie wygladem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Jasne ze tuning silnika jest wazny, osobiscie polecam zestaw 60 z agmotu. Wart jest swojej ceny. A co do tuningu wizualnego, to napewno nie owiewka :). Proponowalbym jakis ciekawy lakier. Bo simsony sa wszystkie takie same, bo kiedys to mieli kilka kolorow na krzyz :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Jasne ze tuning silnika jest wazny, osobiscie polecam zestaw 60 z agmotu. Wart jest swojej ceny. To ten co daje 9Hp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 To ten co daje 9Hp?Czyli 5-6 :)w simsonie można jeśli chodzi o silnik:-zrobić polerkę skrzyni korbowej, kanałow.-Pobawić się troszkę większym gaźnikiem-Odpowiedznio przerobić wydech-Zrobić wypełniacze wałuI z rzczy wymagających głównie pracy a nie pieniędzy to tyleZ zewnątrz:-Wyczyścić-Wypolerować na błysk silnik, lagi, obręcze, szprychy, tłumik. A samego simsona ładnie pomaloać. Można dać drobne rzeczy typu białe osłonki kierunkow ale nie:owiewki tiger, podnoszenie zadupka, bak od mz, naklejki "demon prędkości". Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 ja jezeli chodzi o tuning to polecam --> http://www.rzt.de/shop.php?cat=13 20Hp powinno Ci starczyć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi