Pawet Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Jestm studentem i Lubie Moto ale ciężko u mnie z kasą dlatego mam pytanieCzy warto kumować MZ'tkędokładnie to mam na oku taką 250 z 83 roku za 1200 zł po remoncie kapitalnym i lakierowaniu stylizowana jest na 251 ale bag ma ze 150'kiwłaściciel zmienił jej przednią felgę na cięższą żeby nie stawała na kołojest hyba zarejestrowana bo dowód koleś ma ale OC i przegląd musze opłacić to link do motorku ; http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54909133 PROSZE O POMOC W PODIĘCIU DECYZJI CZY WARTO KUPOMAĆ TAKĄ MZ CZY ZBIERAĆ DALEJ NA JAKIEGOŚ GS'a CZY INNEGO JAPOŃCZYKA :evil: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 właściciel zmienił jej przednią felgę na cięższą żeby nie stawała na koło 8O 8O 8O jeździłem ETką 150 ale ona nie stawała z gazu na koło... ale może była troszkę zarżnięta... :-D Ogólnie ja bym kupił... posiądziesz doświadczenie, spokojnie w tym czasie zarobisz/uzbierasz na japońca... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 właściciel zmienił jej przednią felgę na cięższą żeby nie stawała na koło :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D wiekszej głupoty nie słyszałem. To co on by zrobił mając jakiegoś japońca np.R1 :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 moim zdaniem warto kupić MZ.są to dobre motocykle,raczej bezawaryjne i na początek to dobry motorek.ja na twoim miejscu bym kupił.jeśli nie tą to inną.może nowszą np.251.wybór nalerzy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 właściciel zmienił jej przednią felgę na cięższą żeby nie stawała na koło zapytaj lepiej w co wyrżnął :evil: :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Tą akurat MZ bym odpuścił... generalnie omijaj z daleka wszelkie dziwne przeróbki, choćby własciciel nie wiem jak zapewniał, że wszystko pozmieniał ze wzgledów "estetycznych" bądź też "bezpieczeństwa" :lol: Jeżeli nie ma OC, przeglądu - znaczy się nie jeździł na niej. Założę się, że to jakiś dzwonek odreanimowany specjalnie na handel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dzięki poszukam lepszej MZTKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 I to jest decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 A jeszcze do tej Mz- To prawdopodobnie jest 251 z silnikiem 250- !!! Oryginalnie 251 ma zmieniony troche silnik i wydech, bo do krotszej ramy(pochodzacej z 150) nie chcial niemcom wejsc ten od 250- kolo walilo w wydech i jak sie przypatrzec widac slabo na zdjeciach przytarcia na kolanku. Wydech z 251 nie pasuje do 250 i odwrotnie- zmienia charakterystyke silnika- nie wiem jak bardzo- bo nie probowalem. Janek. P.S. albo blok z numerami od 251 a cylinder + tlumik 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi