Gość BukE Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam,Ostatnio zastanawiałem sie nad odchudzeniem troche mojego moto [bandit 600 ] i zrobieniem go "lekko" na streeta. :POwiewka, troche chromu, moze nowy lakier.Przydało by sie go odchudzic, wiec kieruje sie z pyt : co zdjac ? co wymienic ? A moze ogolnie, na czym polega odchudzanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja robie to samo z moim banditem, zaczynam od wyrzucenia lampy, wrzuca jakas od streeta z kocimi oczami, znacznie przytne plastyk z tylu bo go tam zaduzo, no i troche podniose dupe. no i oczywiscie malowanie, zastanawiam sie nad pomalowanie go na dwa kolory, czarny i czerwony. A co myslicie o matowym lakierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BukE Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Nie podoba mi sie matowy lakier - wyglada jak zaniedbany. Plastik rzeczywiscie mozna podciac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 chcesz zostawic czerwoną rame a reszte w czarny mat?? czy jak?? ihmo niezbyt udane zestawienie. najlepiej porozmawiac z kobietami, one maja talent do dobierania kolorów i rozrózniają te wszystkie morelowe, ekri , seledynowe ...... :mrgreen: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Lunch a może aerograf ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BukE Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Szczerze mowiac areograf bardzo chetnie, ale to kosztuje niemale pieniazki. :-)Gdy patrze na tez slicznie pomalowane kaski, to az sie slinka w kacikach ust zbiera. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 No wlasnie myslalem, zeby zostawic czerwona rame a reszte czyli bak, blotnik i boki na czarno, mam czarne feligi i dodtatki wiec mysle ze ladnie by to wspolgralo. MNo i szukam dalej tych kocich oczu wraz z owiewka. OT Aha, jakby ktos mial kontrolki do bandita do ja chetnie kupie, obudowe do prawego zegara rowniez. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Polerowane felgi to jest to !1 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moratar Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jakie felgi są w bandycie stalowe czy aluminiowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 generalnie - tniesz stelaz tylni - wywal lampe przednia i tylna, kierunkowskazy tez - wszystko mozesz zmniejszyc - zmien przedni blotnik jak jezdzisz streetem to pewnie solo wiec przerabisz caly tyl - tu w bandicie mozesz najwiecej zaoszczedzic do malowania masz 3 elementy tyl.bak i blotnik wiec niewiele - mozna poszalec z aerografem ale...jak bedziesz robil (a na streecie powinienes) sztuki to inwestycja w drogi lakier moze sie nie oplacic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jakie felgi są w bandycie stalowe czy aluminiowe?tak na moje oko w 99% motocykli sportowych obecnie felgi są ze stopów aluminium. W B6 i B12 także :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 tez uwazam ze aluminiowetylko ze polerka juz po malu wychodzi z mody :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 A wracając do odchudzania, to myślę, że najwięcej kilogramów zrzuciłbyś zmieniając obecny tłumik na karbonową końcówkę, wycinajac cały stalowy stelaż i zrobienie skromnego dla jednej osoby stelaża z aluminium, przykręcanego do stalowej ramy. Parę zbednych kilogramów drzemie też w masywnych felgach. Zamiana ich na delikatne fefgi z najnowszych supersportów pozwoliłaby zaoszczędzić jakieś 3 kg. Rozwiązanie niestety mało realne, bo drogie i wymaga pewnych przeróbek. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi