blade Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 ile to moto ma koni? pytam bo nie bardzo sie orietuje... Chris mowi ze to ma 9 KM :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 A nie wiecie czemu nie ma już Grzesia?? Poponuję przejrzeć Filu ten wątek na preclach: http://news.riders.pl/read.php?f=1&i=341531&t=341257 Pozwolę sobie zacytować: Powitania są huczne, pożegnania nie. Taki lajf.Zupełnie nie wiem dlaczego chłopina źle wypadł, jak mu zrobili tzw, "badaniepopularności".I mu podziękowali za współpracę. Ostatnio go widziałem, jak wpychał jakieśmotocykiele na przyczepę. W okolicach POLand POSITION. Nawet całkiem sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 No szkoda szkoda, ja tam Grzesia lubiłem. Śmigał chłopak na endurasach i to było najfajniejsze :( Teraz jest tego sporo mniej - mniej enduro = mniej frajdy z oglądania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Kurde :? niech gop przywroca .Ten z kitka (nie wiem jak sie nazywa) nic nie umie. Widac, ze lubi tylko takie czoperki, harlejki i wogole. A jak w ostatnim numerze testowal Suzuki Dr400 SM ?? :-D :-D :-D :-D Cos tam probowal zrobic ale mu nie wychodzilo. Stwierdzil, ze nie chce postawic na kolo bo ma za malo mocy (ciekawe jak na 125 z gazu stawiam). Na przednie to samo, postawil ok 5-10cm. Nie umial opisac tego motorka. Ja tam jestem za przywroceniem Grzesia. Co jak co ale tylko on probowal spalic laka na tym starym motorze, dieslu co mial 3,5 km :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 niech gop przywroca Jestem ZA :!: :!: Tylko obawiam się, że nasz błagania w niczym nie pomogą :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Maly-PMI napisał: niech gop przywroca Jestem ZA Tylko obawiam się' date=' że nasz błagania w niczym nie pomogą [/quote'] Moze napszemy petycje :( Jak to nic ne da to ja tam pójde prowadzic program :-D a co mi tam niech strace :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Hehh ja jestem za tym żeby Strzałek był prowadzącym :( :( przynajmniej co program będzie cały odcinek przeznaczony na motocross/enduro :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Hehh ja jestem za tym żeby Strzałek był prowadzącym :( :( przynajmniej co program będzie cały odcinek przeznaczony na motocross/enduro :twisted: no ja tak samo, niech porównają jego wiedze i umiejętnosci z resztą ekipy z jednoslada i zobaczmy jak wypadną przy nim :( , tylko nie wiem jak z wiedzą i jazdą na sportach strzałek :( ale pewnie dal bys rade im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Strzałek na prowadzącego Jednoślad!! Podoba mi sie ta propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Hehh ja jestem za tym żeby Strzałek był prowadzącym przynajmniej co program będzie cały odcinek przeznaczony na motocross/enduro Ja również jestem ZA ! :( Strzałka wiedza na temat Enduro/Cross jest naprawdę baaardzo wielka! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Strzałka wiedza na temat Enduro/Cross jest naprawdę baaardzo wielkaPrzesadzacie :oops: Poprostu od małego mam z tym do czyniena i troche sie nauczyłem ale i tak często pytam sie naprawde doświadczonych kolegów.tylko nie wiem jak z wiedzą i jazdą na sportach strzałek ale pewnie dal bys rade imO tym wiedza jest średnia a z jazda raczej cienko. Troche jeżdziłem ale były krótkie przejeżdzki tylko zeby zobaczyć jak coś chodzi i nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 skromny jesteś i tyle :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 W temacie dziennikarstwa - to chyba kolega Dominik liznął troche tego fachu ...Bez wazeliniarstwa, ale trzeba migiem organizować jakieś zastępstwo dla Grzesia - bo będzie można z nudów umrzeć oglądając TVN Turbo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 No również myślę że Dominik nadawałby się na prowadzącego :( , ale pewnie nie bedzie miał na to czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Jak nie bedzie mial na to czasu?? Pewnie z tego leca jakies pieniazki. Moze znajdzie. Dominiku co o tym sadzisz?? Mamy pisac petycje o tobie do tvn turbo?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi