WSR Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ja tylko sobie tak myślę, ze taki sprzęt musi być ciągle czysty, w moim przyapdku jest to absolutnie niemozliwe, nianwidzę myć furek, choć lubię miec czyste 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 robi piorunujace wrazenie, do tego zrobili to na moim ulubionym motorku ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 wyglad ok ale praktycznosci w tym to za grosz nie ma :mrgreen: no i ktos kto to zrobil nie dosc ze jest bogaty to jeszce sra kasą :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 nie dosc ze jest bogaty to jeszce sra kasą też tak chcę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 lustereczko...ładnie musi bić po wstecznych katamaraniarzom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 o ja pierdykam... tylko chromowanych gum brakuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Pieknie, no k***a pięknie, to tu człowiek walczy ze smarem na polerowanej feldze, a tam koleś sobie "wypolerował" motocykl razem ze swoimi jajkami :P piekna robótka ;) po prostu piękna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Eeeeee ja niechcial bym czegos takiego ;) Bo nic tylko ze szmatką bym latał i pucował zeby sie nie ubrudziło 8) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Rzeczywiscie motor malo praktyczny, pewnie tylko na pokazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 a mnie tu brakuje jakiegokolwiek akcentu kolorowego. Oczywiście wrażenie robi niesamowite. Jednak przydałoby się coś do kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Tak np naklejka no bass no fun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Fajne, tylko taki motorek to do postawienia w salonie... Ewentualnie można się śmignąć w ciepłe bezdeszczowe popołudnie :-P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Roboty to to duzo kosztowalo ale takim motorkiem starch gdzies jechac zeby niezaliczyc szlia albo cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi