WSR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 http://www.semtex.pl/artykul.php?id=1342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 niezłe :D .ktoś musiał zadać troche trudu żeby tak wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 8O 8O 8O :-) :-) :-) wypas... Panie Starszy coś dla Ciebie :D stonowane, bez przesady :P P.S trza to było wrzucić do tematu o POLERCE bo takowy już istnieje :| http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...=25980&start=25 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Znaczy polerka jest tylko na elementach alu, o ile to nie chrom, a reszta to tzw fantachrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 czy polerka jest tylko na elementach alu, o ile to nie chrom, a reszta to tzw fantachromznaczy sie?możesz wyjasnij to ostatnie? bo pierwszy raz słysze takie cosna czym to polegasprzet I klasaps. ostatnio na allegro był simsonek z pochromowanymi blachami<tzn. błotniki, zbiornik itp.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 tłusty wypasik 8) .. kiedyś widziałem podobnie zrobiona Audi A8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Brak mi słów... super to wygląda! Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Fantachrom to specjalna technika malowania, czy cos takiego możesz nałozy powłoki wyglądające jak chrom na praktycznie każdy materiał i moga to być powłoki różbego koloru, nietylko srebrnego. W którymś GT był artukuł o tym. w Polsce zajmuje się tym firma z Suchego Lasu, niestety jest to okrutnie drogie www.fantachrom.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ..okrutnie drogie i nietrwałe niestety :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Samochody to tak dopicowane się robi przez naklejanie folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Niezły błysk od niego bije, szkoda, że u nas tego słońca brakuje :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 O ja pie**ole robie tak 748 ale wypas normalnie warte każdej kasy idealny grat w sam raz dla starszego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 :mrgreen: :mrgreen: Miód, cud i orzeszki :mrgreen: :mrgreen: Jak dla mnie bomba :D Napatrzeć sie nie mogę. Kiedyś też sobie takie coś zrobie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Kiedyś też sobie takie coś zrobie :D na Thundercatcie ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 na Thunderku to nie ... ale do konca zycia nie bede chyba Thunderem jezdzil :-D ... wiem jedno :D kiedys takie cos bede mial :P.. a najbardziej by mi sie podobał jakis makaroniarz w tym stylu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi