Yaco Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 A gdzie jest Tesco? W Kabatach jest chyba tylko las!Przynajmniej od strony Puławskiej. Pozdrawiam [ Dodano: 16-06-2005, 18:41 ]Jesli zbiorka bedzie tam gdzie zawsze to musisz dojechac do TESCO na al. KEN - na samym koncu warszawy pod lsaem kabackim - ostatnia stacja metra. Jak jedziesz rosołem to skrecasz w wawozową w prawo i bedziesz widzial tesco po około 400m. Petla jest przy samej bramie do tesco wiec widac wszytkich zawsze :( a czy tam bedzie to nie wiem :P Dojechac na miejsce ogniska - jedziesz rosołem na południe przecinasz wąwozową i dalej jedziesz na południe (po koło 100-200m mijasz po prawej stronie sklep ZUBR (jedziesz dalej!!)) potem jest skret o 90stopni w lewo a za 30m o 90stopni w prawo (ciagle ta sama droga tylko taki zygzak :P ) po kilku metrasz mijasz asfaltową droge w lewo koło betopnowego płotu i jedziesz jeszce około 30m i skrecasz w prawo przy kapliczce w polna droge... jedziesz tak w stropne lasu (miedzy polami) potem skrecasz w pierwszą droge w prawo (polna) i jedziesz w kierunku niemiec (po prawej stronie panorama kabat a po lewej masz kabacki las) jedziesz tak około 200m i po lewej stronie jest ogrodzona siatką dzialka a po prawej około 5-10m od tego płotu jest miejsce ogniska :mrgreen: kilkanascie mlodych drzew tam rosnie na "polu" tyle :P AAaaaaaa juz wiem! Też cztery razy czytaleś?? :-) PS. Fota lotnicza rozwiała moje wątpliwości - senkju Sałata123 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooke Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Niestety dzis wieczorkiem nie da rady - wylatuje do Wolina na spotkanie Riders.pl. :P :P :P Ale uwaznie bede obserwowac forum i zobaczymy - moze nastepnym razem... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Czytalem faktycznie kilka razy Yaco ale Salata123 sie spisal!Nie wiem tylko czy on skad on wytrzasnal te foty!Niezłe sa i czytelne! Thx Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 No jestem :| mialem klopoty z komputerem i z interenetem :P Fotki to mam :P wiecie u nas na ursynowie taki wysoki kosciol jest, dogadalem sie z proboszczem wszedlem na dzwonnice i zrobiolem kilka fotek :mrgreen: Ale mam problem :cry: Wczoraj motorkowi zjechałem kopletnie klocki z przodu :P i jak zawsze za **** nie moge odkrecic juz 3 klucze zepsute i dupa :/ w najbliszym serwisie dopeiro w poniedzialek moga zrobic bo cos tam... musze szukac szybko i to naprawic :P i tez najlepiej jak by było gdies blisko bo na samym tyle to strach jechac :mrgreen: jak by sie nie udalo to przyjde na butach... ale te 150m od domu... to nie do przejscia :mrgreen: Embe sorki ze z takim opoznieniem podaje Ci fotki Twojego domku ale mialem problemy z kompem :( http://www.zielak.on.aster.pl/satelitarna.....mapa.warszawy/ :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Czytaliście 4 razy, bo nie jesteście z Ursynowa :PRdzenni mieszkańcy czytają ten tekst raz i wiedzą, co sałata chciał przekazać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 droge w lewo koło betopnowego płotu i jedziesz jeszce około 30m i skrecasz w prawo przy kapliczce w polna droge... Tam, gdzie mieszkańcy sobie kiedyś szlaban postawili ?? :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 droge w lewo koło betopnowego płotu Dokladnie tam :-D 8) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 No, Sid - chomiczówka widzę też zdała egzamin :P ale na Ciebie liczyłam,że będziesz wiedział, sąsiedzie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 siemaTo jak?jest ognisko na 100%?bo pada u mnie na ochocie i podobno ursynowie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Nie będzie. Wieczorem 20 stopni, także pogoda marzenie....no może tylko te churky. Tak? Jesteś pewien bo teraz właśnie pada. I co z tym ogniskiem??????Pojawi się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 no wiec tak, gadalem z koniaczkiem, nie wiem czy widzicie niebo, ale jest fatalne, pewnie bedzie burzyczka jak zwykle, wiec maly sens stac w blocie i probowac rozpalic mokre drewno, jest alternatywa: jesli o 19 perspektywy dalej beda nie za ciekawe, przenosimy impreze do BIKERSaktokolwiek to przeczyta mego posta proszony jest o gloszenie nowiny pozdrawiam i do zobaczenia na piffku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Znow kicha z pogodą! Jeszcze jest ciutka czasu ale marnieto widze choc narazie jest pochmurno lecz sucho. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Też w coraz czarniejszych barwach widzę dzisiejsze ognisko. Może po prostu normalnie spotkać się w griszowej mordowni, względnie u Bikersów? Oj, coś czuję, że się bałagan zrobi i będziemy mieli co najmniej trzy konkurencyjne imprezy (jeżeli nie liczyć siedleckiego zlotu, który to dzisiaj się zaczyna). :P Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja tam jestem nadal za ogniskiem, pierwsza myśl najlepsza :P Będziemy na bank !!! , lecz nie na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Pogoda zawiodła, w związku z powyższym proponuję tradycyjnie 2OO Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi