streetstorm Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 ...dziekuje dziekuje - juz wiem wszystko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 No w sumie i dobrze bo w sobote ma padać to jakimś autobusem lub czyms tam mozna zawsze podjechać! To ja dzisiaj pojeżdzę sobie ciut wpadne do 2oo a potem do "szóstek" kawusi sie napije lub soczku i będzie git! Poki co pozdrawiamDual :twisted: [ Dopisane: 02-07-2005, 06:48 ]Eeeeeee no nie super pogoda będzie! Także ciut poimprezujecie!A rano poki chłodniej trzeba pojeżdzic bo później może być nieco ciepłow skórkach! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 I znowu oczywiście dałam d........ Ale moja nieobecność wynikała z przyczyn ode mnie niezależnych. Jadąc już na ognicho, miałam ,,mały" wypadek samochodowy. Na szczęście nic mi się nie stało poważnego. Przepraszam Bartosz jeszcze raz i wszystkich grillowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Byłem o 21 pod tesco i na ognisku - nikogo nie było... o 21.30 tez... :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 było było ognicho! w sobotę. To nie wiem, gdzie Ty pojechałeś........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ognicho bylo za plotem zajezdni metra przy nasypie. Dalismy rade :D :notworthy: :notworthy: :D :D :D :P :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 biorąc pod uwagę,że jak gasiliśmy ognisko to już jasno się robiło-spotkanie uznaję za udane :twisted: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Ognicho bylo za plotem zajezdni metra przy nasypie.No to juz wiem czemu nie trafiłem :| ja byłem na miejscu starego ogniska :notworthy: No nic - moze nastepnym razem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 No to juz wiem czemu nie trafiłem ja byłem na miejscu starego ogniska Poprzednie ognisko było też przy zajezdni.Ognisko gasiliśmy lekko przed 4:00 :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Poprzednie ognisko było też przy zajezdni. Ja jeszce ani razu nie byłem na ognisku na nowym miejscu :mrgreen: Dobra ale juz bede wiedział żeby po pierwsze - jak na 20 to na 20 przychodzic :mrgreen: a po 2gie juz bede wiedział gdzie was szukać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Mam pytanie, jak dojechalem z Kabat na Bemowo ? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Mam pytanie, jak dojechalem z Kabat na Bemowo ? :| widać że musiało być w fajnie :( :( :] jakto mawiali dziadowie "udanych imprez się niepamięta" szkoda ze niepodjechałem :( :( ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Mam pytanie' date=' jak dojechalem z Kabat na Bemowo ? :|[/quote']radośnie,proszę Pana,radośnie :( Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 :( ja wlasnie umylem grilla i mam prosbe, prosze nastepnym razem qpowac mniej brudzaca padline :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 to na pewno te szaszłyki z tesco!moje kurczaki były czyściutkie!! :( Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi