miro_N Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 ja sie dolacze i powiem ze wczoraj kolesiowi wybilem szybe w golfie :) poniewaz ciagle zajezdzam mi droge jak chcialem go wyprzedzic wiec sie wkur....em i na swiatlach poszla szyba ....ale najpierw zagilem blachy :flesje:Mam nadzieję, że to nie efekt czytania m.in.tego tematu :twisted: W ogóle, to może jakaś 4umowa bojówka się tworzy :D Debili, kretynów i tym podobnych na drogach, ani w życiu nie wytępi się tylko i wyłącznie przemocą. Nie moralizuję, ale żeby nie dochodzilo do skrajności, bo będziemy żenić kosę każdemu gościowi wpieprzającemu się np. bez kolejki po papierosy. Ach tam, trochę mnie wkurzyło chwalenie się :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 MiroNie - masz racje. czasem jak mnei fantazja poniesie to widze siebie jako nemezis wyrywajacego lusterka niepoprawnym kolesiom w autach. choc nigdy n adrodze powaznie tego nie bralem pod uwage - jakos mam wrazenie ze wiecej klopotu z tym niz ulotnej radosci. szczerze jednak to nawet w najsmielszych marzeniach nie widze siebie wybijajcego szybe. jak komus jumaja radio w samochodzie i wybija szybe to jest nieraz bardziej wpieniony na te szybe, a co dopiero jak mu gosc na moto to zrobi po prostu na ulicy. rozumiem,ze sciga wtedy do upadlego a potem generalizujac zwlacza kazdego motocykliste zawsze i wszedzie.jak ktos jest zagrozeniem to faktycznie pojechac za nim i zobaczyc gdzie pracuje, mieszska, etc. tylko, z drugiej strony, kto ma na to czas. to jest jednak duza przewaga samosadu. albo my ich albo oni was, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 to chyba jednak zbyt pochobne wnioski... Ja specjalnie nie uogólniam, a to co piszę wiąże się jedynie z moimi obserwacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Trzeba było zsiąść i mu je*nąćaha, to juz nie mozna porozmawiac ??odrazu naper***ć, albo szybe wybic ?? to w jakim my swiecie zyjemy, troche luzu, niech sobie zajezdza, ale mozna np. do goscia cos zagac : czemu pan zajezdza mi droge przeciez to niebezpieczne", i to jeszcze takim spokojnym tonem, napewno zrobi mu sie glupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Trzeba było zsiąść i mu je*nąćaha' date=' to juz nie mozna porozmawiac ??odrazu naper***ć, albo szybe wybic ?? to w jakim my swiecie zyjemy, troche luzu, niech sobie zajezdza, ale mozna np. do goscia cos zagac : czemu pan zajezdza mi droge przeciez to niebezpieczne", i to jeszcze takim spokojnym tonem, napewno zrobi mu sie glupio.[/quote'] hehehe tak rozmowa duzo zalatwisz :D jak cie ktos napadnie to tez bedziesz wczesniej z nim rozmawiac ?? czy podniesiesz pierwsze narzedzie z ziemi i mu przy******lisz uwierz mi ze mozna odroznic kiedy ktos niechcacy popelnil blad na drodze a kiedy ktos to zrobil specjalnie dla tych drugich szacunki i litosci nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 według mnie powinno sie stanąć koło gościa na najbliższych światłach popatrzeć mu prosto w oczy i po zmianie świateł na kolorek zielony pokazać matołowi czym się różni prawdziwy facet na sprzęcie od jakiegoś jełopa w swoim katamaranie :!: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Tak wogole to podczas jazdy kieruje sie zasada "nieograniczonego braku zaufania" , narazie zdaje egzamin. A w danej sytuacji trzeba pamietac ze agresja rodzi agresje- a to nie jest wyjscie z sytuacji- poza tym kto chce nap.... staruszka??? To niehonorowe .. Ja stanalbym obok i grzecznie zapytal dlaczego jezdzi niebezpiecznie? Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 najbardziej gotują mnie młodzi idioci w służbowych samochodach :D zgroza :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi