zielorz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 no ku*** zaraz mnie kurwi*** strzeli. Matka dzisiaj do mnie z tekstem , ze ona mi chyba kupi to enduro ale tylko na wies nie do miasta Co za czlowiek Mowie ze juz troche lat mam ( 16 ) na motorach od dawna jezdze , ale ona boi sie aut itp... boze . Rozumie jakbym mial 13 lat, ale nie 16 !! Musze ja przegedac, ma ktos jakis sprawdzony pomysl Ja mam tak cały czas więc nie potrzebuje moto na drogi bo i tak rzadko z nich korzystam (czesciej samochodem jezdze po drodze niz moto ;) ) ale wcale nie placze z tego powodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ja mam tak cały czas więc nie potrzebuje moto na drogi bo i tak rzadko z nich korzystam (czesciej samochodem jezdze po drodze niz moto ) ale wcale nie placze z tego powodumasz 15 lat, zreszta ja ci kazan prawic nie bede, najpierw pomysl jakie moga byc z tego konsekwencjeno ku*** zaraz mnie kurwi*** strzeli. Matka dzisiaj do mnie z tekstem , ze ona mi chyba kupi to enduro ale tylko na wies nie do miasta Co za czlowiek Mowie ze juz troche lat mam ( 16 ) na motorach od dawna jezdze , ale ona boi sie aut itp... boze . Rozumie jakbym mial 13 lat, ale nie 16 !! Musze ja przegedac, ma ktos jakis sprawdzony pomyslniech ci kupi enduro, bedzie z papierami, porozmawiasz ze: mamo, motor to bardzo ekonomiczny srodek transportu, wygodny, cos ci wypadnie, bierzesz motor i jedziesz, po zatym jelsi nie oplacasz motocykla wg polskiego prawa przysluguje ci kara pieniezna , nie wazne czy motor stoi w garazu nie jezdziny przysluguje ci kara, wiec wiesz pogadasz z mamuska, powiedz ze lepiej oplacac bo jakby co to moga na parking policyjny zabrac, pozatym szybki i ekonomiczny srodek transportu, a na 50cm na oplaty ida grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Powiedzieli mi ze nie katujac sprzeta przelatam sezonik bez inwestycji, nawet niektorzy uczestnicy zawodow remontuja sprzet co sezon . Słyszałem te teorie, i to może przejsć ...ale napewno nie w 125, w 250 i 500 to nawet realne , ale w 125 nie chce mi sie w to wierzyć, a pozatym jak mozna nie katować Crossa? tam jest zasada jedziesz albo stoisz(mówie o 125, bo 250 już ma jakąś tam elastyczność,przez co można wypracować swój styl jazdy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Ten handlarz to wogole typ. Z zawieszenia doslownie kapal olej, na co on: To Ty nie wiesz ze z tymi uszczelniaczami to jak z paliwem? ZMienia sie je po prostu co chwile MAsz na mysli kolesia z motobazaru ?? ktory chcial za KTMa exc 125 z 2000roku 14tys ;) Kto widzial ten wie :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 enduroguy napisał:Ten handlarz to wogole typ. Z zawieszenia doslownie kapal olej, na co on: To Ty nie wiesz ze z tymi uszczelniaczami to jak z paliwem? ZMienia sie je po prostu co chwile MAsz na mysli kolesia z motobazaru ?? ktory chcial za KTMa exc 125 z 2000roku 14tys Kto widzial ten wie pzdrNie, ale z nim tez gadalem. On serwisuje KTM'y. Aha podobno potrafi tez szybko zalatwic nikasil. Jak komus zalezy na czasie to wysyla cylinder a oni mu przysylaja inny z nowym nikasilem! Tamten koles byl od YZ125 i chyba jeszcze CR'e miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 tak z ciekawosci , co to jest ten nikasil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 kieryje cie do temtu "NIKASIL???".to jest taka jakby...powłoka na cylindrze ktora powoduje ze silnik mniej sie grzeje,osiąga wieksze obroty co mozna czytac jako wieksza moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 masz 15 lat, zreszta ja ci kazan prawic nie bede, najpierw pomysl jakie moga byc z tego konsekwencje Wiem jakie moga być konsekwencje dlatego od grubo ponad miesiaca nie jezdze po okolicy ;) jade raz - dwa razy w tygodniu na tor i tam razem z kolegami mozna poszalec a moja mam duzo latwiej bylo namowic na crossa bo ona nigdy nie widziala i teoretycznie bylo to bezpieczniejsze niz smiganie po drogach a ze mnie asfalty nie ciagly to sie cieszylem. Kiedy 1 raz byla na torze (ja nie jezdzilem) to sie zarzekala ze mnie nie pusci wiecej a za tydzien juz sama ze mna jechala :) i juz nie jest przeciwko ale nie jest jeszcze zza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 8 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 ja wlasnie tez ze wzgledu na policje kupuje 50 / 80. Od poczatku mojej histori z motorami jezdze na "czarno", mialem juz jedna przygode z policja , naszczescie "przestali mnie gonic" Co powiecie na temat Aprili RX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Co powiecie na temat Aprili RXbardzo dobry na POCZĄTEK ale naprawde o tym było już bardzo dużo tematów, zobacz do archiwum, tam tego jest multum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ally caly - korzystaj z archiwum, po to je stworzono :DMniej spamu jednym słowem...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 przepraszam :x biore sie do szukania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 kupuj ape Rx=) fajny motorek i dobrze chodzi=) ja mam rxa 80cm i super sie smiga, wkrótce moze na sprzedaz=) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Witam. sluchaj Ally... proponuje DT 125 - mam taką jedno do sprzedanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Mniej spamu jednym słowem... sluchaj Ally... proponuje DT 125 - mam taką jedno do sprzedanieEloelo weź się opanuj, od tego jest PW :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi