niagara Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=53635770 looknijcie na to ;) u mnie kumple maja jeszcze inne.... moze zalatwie fotki innych maszyn tamte maja silniki z jawki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Widac ze sie ucza ;) ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 u mojej babci na wsi wszechobecne sa motorynki z silnikami WueSeK oraz wydluzonymi przodami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 NO NO WIDZE ZE OCC W POLSCE DZIALA :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 JA PIERDO** Co to jest?? Jesli sie wam to podoba to DO WORA!To jest tak obleśne ze...chopper z ogara tak samo dobry jak Motorynke do FreeStyle-u ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Jak co, to w worze siedzą ZONKI. ;) U nas synek dał silnik z wsk-i do motoryny, a z tyłu dał koło (jak myślicie, od czego) oczywiście koło od ŻUKA!!! 8O ;) :D ;) 8) Zamiast wycentrowania, trzeba je było wyważyć. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ranyyyy, dla mnie masakra!! Za dopłatą bym tego nie wziął!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Mistrzostwo swiata. :mrgreen: Jakby rozwiazac 2 sprawy:1) dzwiek2) mocto by bylo cos na miare WCC albo OCC :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ciekawy kiedy go kupi Jesse James, musi sie śpieszyć ;) A to nie są ci kolesie, co kiedyś o nich coś było w Świecie Motocykli ? Te wloty powietrza i super sportowe wydechy - przecież to oni taki fajans odpieprzali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 No i pomyslec ze rok temu chcialem sobie zrobic cos takiego z mojego (lol) Dobrze ze nie zrobilem 8) Hehe ;) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 JA PIERDO** Co to jest?? Jesli sie wam to podoba to DO WORA! Max koledzy z forum moga nie wiedziec co to znaczy DO WORA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Nie ma to jak WT(wiejski tjuning).Oczywiście WCC się pod tym nie podpisuje.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak najbardziej popieram takie pomysly. Osobiscie nie kreca mnie choppery ale jak kogos to kreci to czemu nie. Wiadomo ze nie jest to nic profesjonalnego ale napewno sporo pracy kosztowalo JA PIERDO** Co to jest?? Jesli sie wam to podoba to DO WORAJak jestes taki dobry to zrob cos lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wiekszosc pomyslow w tym stylu nie moge zniesc, ale jak dla mnie ten nie jest taki zly (wizualnie). Pomyslcie o takiej sytuacji. Chlopak ma 12-15lat jest fanem chopperow i nie ma kasy na Aprilie Classic czy cos takiego. Zrobil taka fure i jest szczesliwy. Nie widze tu zadnych wiejskich patentow, wszystko zrobione z glowa.... Ja bym czegos takiego w zyciu nie zrobil nawet jakbym chcial (zobaczcie ile roboty by bylo z pomalowaniem szprych- jedna czarna druga biala, ba! nawet stworzenie takiego siedzonka i kiery byloby dla mnie upierdliwe ;) ), takze typa podziwiam. Sprzet wyglada fajnie, no a 2t nigdy nie bedzie chodzilo jak chopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wiekszosc pomyslow w tym stylu nie moge zniesc' date=' ale jak dla mnie ten nie jest taki zly (wizualnie). Pomyslcie o takiej sytuacji. Chlopak ma 12-15lat jest fanem chopperow i nie ma kasy na Aprilie Classic czy cos takiego. Zrobil taka fure i jest szczesliwy. Nie widze tu zadnych wiejskich patentow, wszystko zrobione z glowa.... Ja bym czegos takiego w zyciu nie zrobil nawet jakbym chcial (zobaczcie ile roboty by bylo z pomalowaniem szprych- jedna czarna druga biala, ba! nawet stworzenie takiego siedzonka i kiery byloby dla mnie upierdliwe ;) ), takze typa podziwiam. Sprzet wyglada fajnie, no a 2t nigdy nie bedzie chodzilo jak chopper[/quote']W 100% sie zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi