jeszua Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 mam bandita od dwuch (...) a do podstawówki dawno chodziłeś, widać. szkoda, że umiejętności poprawnego pisania z niej nie wyniosłeś :/ co do wymian to wszystko jest na forum, wystarczy poczytać. przede wszystkim do sprawdzenia i ewentualnej wymiany wszystkie materiały eksploatacyjne - jeśli nie wiesz, kiedy był zmieniany olej czy płyn hamulcowy, to warto w te rzeczy zainwestować. podobnie jak sprawdzić świece, stan łańcucha, opon, itp a dane dot. przyspieszenia są w katalogach :icon_mrgreen:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 a dane dot. przyspieszenia są w katalogach :banghead:jsz Tiaaa ... Dane dotyczące przyśpieszeń w mojej Kawie w każdym katologu są inne :icon_exclaim: . Jednego roku podają 2,9 sekundy, w następnych 3,2, 3,5 ... Ja oczywiście przyjmuję tę najbardziej optymistyczną wartość :icon_mrgreen: . I tak poza tym kto pyta nie błądzi i lepiej odgrzać stary kotlet jak smażyć nowy. Tak uważam Ja, Zbycho. Hough. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 http://www.holeshot.com/bandit/cool.gifDopiero drugi rok jeżdże motocyklem, jeżdże na razie tylko Uralem, ale już wiem, że to będzie B12 D.gif.Ale głupi byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Tiaaa ... Dane dotyczące przyśpieszeń w mojej Kawie w każdym katologu są inne :) . Jednego roku podają 2,9 sekundy, w następnych 3,2, 3,5 ... Ja oczywiście przyjmuję tę najbardziej optymistyczną wartość :icon_mrgreen: . co tylko dowodzi, że wartość ta przydatna jest tylko do podrywania panienek - o ile te wiedzą z grubsza w czym rzecz; na to jest stosowny wątek na forum :) albo do prób zaimponowania kumplom pod trzepakiem... w każdym razie nie do jazdy :biggrin: czy ma 2,9 czy 3,5 - ani tego sprawdzić, ani na normalnej drodze wykorzystać... wszystko więc jedno z którego katalogu wartość pochodzi, czyż nie..? ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 co tylko dowodzi, że wartość ta przydatna jest tylko do podrywania panienek - o ile te wiedzą z grubsza w czym rzecz; na to jest stosowny wątek na forum ;) albo do prób zaimponowania kumplom pod trzepakiem... w każdym razie nie do jazdy :notworthy: czy ma 2,9 czy 3,5 - ani tego sprawdzić, ani na normalnej drodze wykorzystać... wszystko więc jedno z którego katalogu wartość pochodzi, czyż nie..? :buttrock: jszDobra wartość do setki zdecydowanie zwiększa łatwość pozbycia się sprzęta na allegro :flesje: To już jest warość wymierna. Wieczny Student - LOL :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Cos temat podupadl dawno temu - juz nikt nie jezdzi 1200?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi