koleszka Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam problem z moją Hondą. Polega on na tym ze podczas pracy na biegu jałowym z silnika dochodzą metaliczne stuki . Dzieje sie tak przy prędkosci obrotowej mniejszej od 2000 obr/min natomiast powyzej nie slychac juz owych klekotów które mają metaliczna "barwe".Ciekawe jest to ze po wcisnięciu sprzęgła wszystko ucicha i silniczek pracuje bez zadnych klekotów.Czy ktoś może mi powiedziec w czym tkwi problem z moim motorkiem ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zapewne to kosz sprzęgłowy. Bywa, nie tylko w CB500. Można z tym jeździć, nic nie odpadnie :-). Pozdro, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 3 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 dzieki za odpowiedz. nasówa mi sie pytanie czy istnieje sposób na usunięcie tego stuku.....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 dzieki za odpowiedz. nasówa mi sie pytanie czy istnieje sposób na usunięcie tego stuku.....????istnieje, ale jest on nieoplacalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Te typy tak mają.Możesz jezdzić bez obaw. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 kupilem cb od kumpla to juz stukalo..jezdzilem 2 sezony ...stukalo...sprzedalem znajomemu... ciagle stuka... ;)nie przejmuj sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 dokładnie, to słabe spręzyny w koszu sprzęgłowym.Można to oczywiście wyeliminowac ale poprzez wymiane kosza ;)co nie jest tanim zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 4 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi.Teraz będe słuchał stuków mojego silnika bez onaw o jego życie...;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi