stasiu Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Jestem "szczęśliwym" nabywcą motocykla Dniepr.Prosze o wszelkie możliwe wskazówki dotyczące jego praktycznej ekspluatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 A nabyłeś go z kraju czy z Rosji :?: . Jeśli w grę wchodzi to drugie to długa droga przed :) tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Poszukaj na forum jest trochę wiadomości i stuknij na PW do któregoś z moderatorów by w końcu wyodrębnili dział o ruskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Poszukaj na forum jest trochę wiadomości i stuknij na PW do któregoś z moderatorów by w końcu wyodrębnili dział o ruskach Dział o ruskach to dobry pomysł :lol: :!: Na dział o anglikach raczej liczyć nie mogę, bo bym sam musiał sobie pisać i odpowiadać :lol: :cry: :) Ale do tematu - w jednym ze starszych motocykli jest super artykuł o ruskach łącznie ze świetną dokumentacją fotograficzną wszelkich ciekawszych usterek i to takich, że włos na głowie się jeży. Sprubuję znaleźć to napiszę gdzie.Pozdrawiam i gratuliję nabytku.Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Dyzio jak juz znajdziesz ten artykul to moglbys go dzies zeskanowac i zapodac na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Cześć!Właśnie mam go na kolanach to nr 3/1995 - tytuł "URALU CZY CI NIE ŻAL?" :lol: :lol: Jest tam także dużo doświadczeń czytelników. Skaner mam w robocie - jutro zeskanuję i roześlę zainteresowanym. (jaki format będzie najlepszy?)Artykuł jest rewelacja, właśnie go czytam i jestem wstrząśnięty 8O 8O 8O . Jak kiedyś jeździłem MZ to ural był dla mnie synonimem ciężkiego motocykla i obiektem marzeń 8) PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Na dział o anglikach raczej liczyć nie mogę, bo bym sam musiał sobie pisać i odpowiadać :lol: :cry: :) Dyzio Właśnie, że powinien być wyodrębniony. Zapewniam Cię, że nazbierało by się trochę materiału, co mogłoby być pomocne dla innych użytkowników anglików. Kto chciałby znaleźć informację o ruskach anglikach czy junakach - wchodzi do odpowiedniego działu i ma kopalnię wiedzy i nie musi przy tym latać po całym forum. Czy mógłbyś wysłać mi skan tego artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Czytałem ten artykuł. Jest w nim trochę prawdy ale beż przesady. Ten motocykl wygląda jak by go specjalnie złożyli z wadliwych części. Fakt mi tez się udało połamać zęby w kole talerzowym dyfra ale jeździłem z wózkiem po placu budowy po kawałkach betonowych bloków, koło tylne wpadło pomiędzy dwa takie kawałki, szarpnąłem sprzęgłem , motocykl postawił przednie koło coś chrupło ale wyjechał. Poszło koło talerzowe ( dwa zęby ) i chyba szprych w tylnym kole. Teraz jeżdżę na dziewiątce. Z wózkiem można robić niezłe piski na asfalcie , tylna opona wytrzymuje około 2000 2500 km mojej jazdy. Dyfer do tej pory chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Rzeczywiście. Artykuł wygląda raczej na antyreklamę i wyolbrzymia niektóre aspekty braku jakości. Też miałem wrażenie pewnego "koloryzowania". A tak swoja droga to bardzo dziwne, że po tylu latach wolności nie ma w Polsce oficjalnego przedstawicielstwa "ruskich", które są tak popularne.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Cześć!Niestety mam zapalenie oskrzeli i leżę w domu aby się wykurować do soboty (mam nadzieję, że już JAAAAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i skany prześlę najpóźniej do czwartku.PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Dyziu jak byś mógł to i ja bym się z chęcią czegoś dowiedsział[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Dyzio koniecznie podeślij mi fotki i skan arykułu. Jestem własnie wtrakcie budowy strony internetowej o Uralach. Ten artykuł troche przerobie to co przesadzone wywale, a reszte umieszce na swojej stronie. ( jak juz bedzie gotowa to umieszcze link w PRZY PIWIE ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 3 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2003 Cześc!!Sorry, ale dopiero dzisiaj byłem w robocie i jutro wszystkim porozsyłam skany. Jak ktoś jeszcze jest chętny to bardzo proszę o wiadomość.pozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 Chłopaki dajcie znać czy doszło, bo w jednym pliku miało to coś ponad 5MBPozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2003 nic nie dostałem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi