Doktor Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Witam Prawie wszyscy zgodnie twierdzicie ,że z łańcuchem jest wiecej problemów niż kożyści zechcijcie mnie oświecić oco tu chodzi ?, mam VT 600 (a w zasadzie to ma moja druga połowa) i chciałbym aby łańcuch w tym sprzecie posłużył jak najdłużej. PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 smaruj regularnie aby łańcuch nigdy nie był suchy, od czasu do czasu wyczyść go z nagromadzonego brudu zmieszanego ze smarem , regularnie naciągaj łańcuch aby nie był luźny i nie "trzepotał" podczas jazdy.to wystarcza zazwyczaj aby łańcuch wytrzymał dość dużo spokojnej jazdy.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Dzięki HiszpanCzytałeś mój post w temacie HD V4? Mozesz coś napisać na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 dobrym rozwi?zaniem jest scotoiler - wbrew pozorom felga tak samo brudna jak w przypadku smarów w spreyu a do tego łatwiej się czyści i jest bezobsługowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 A jak często trzeba z tego korzystać?Sprey ponoć co 500 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 A jak często trzeba z tego korzystać?Sprey ponoć co 500 km. http://www.mototec.pl/index.php?strona=scotoilergoogle twoim przyjacielem :mrgreen: Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Które google w necie czy na nos??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi