Strzalek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Eee no raczej tyle nie ma.. a Yamaha DT EnduroMax-a ma po maksymalnym tuningu ma cos okolo 19.(tak mowil) Fabrycznie ma chyba cos kolo 12 bo chyba byl gaznik od 5 Po co sie kompromitujesz swoją niewiedzą :?: przecież DT to zwykłe endurko a nie żaden motocykl do startów i TMy 85 mają po 31 koni wiec ten 27 konny to troszke stary msuiał być bo tyle to mój miał z 93 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Ile mam lat to nie wiem.. ale wiem ze zaraz dostaniemy po glowach od Dominika za to ze nie gadamy na temat.. Teraz pisze na temat... Szczerze to nie widzialem nigdy z bliska 500 2T.. nawet nie widzialem jak jezdzi.. ale wiem jak wyrywaja 250 i wiem ze nawet bym sie nie zabieral za 500. To juz jest moto dla najlepszych.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ja miałem okazję się przejechać cr 500 i nie podoba mi sie to moto. Nie wiem gdzie w terenie potrzebna jest taka moc, wsytarczy dac na 3 troszke wiecej gazu i na plecach już leżysz. Jedynie podoba mi się to, że fajnie chodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 A konkretnie jeden ze slabszych wyczynow 125cc z tym ze ma bardzo przyjemna charakterystyke a no to sorry ze bylem w bledzie, ale tak mi sie wydawalo, ale napewno jeden z mocniejszych wyczynow. Ja miałem okazję się przejechać cr 500 i nie podoba mi sie to motoJa bym chcial sie przejechac 500 ,zobaczyc jak to ciagnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 ile Twoj Sx ma koni.. bo z tego co wiem to tyle co TM racing 8040 i 30 i to według Ciebie to samo :lol: a Sx EndurkoSX jest wyczynowym crossem tak jak CR/YZ/KX/RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 tak czytam i czytam i zglupiec mozna, jeden mowie to drugi to, wiec w koncu niech ktos moze poprze swoja wypowiedz jakimis danymi servisowymi a nie bo slyszal albo mu sie wydaje... bo wpadnie jakis nowicjusz i zaraz bedzie ze Sx to enduro, a DT to hardenduro...... (co jest nieprawda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Moj znajomy miał Honde CR 500,odchudzoną i coś tam miał dodatkowo założone,motocykl ważył jakies 90 kg i miał 70 KM mocy,taki mi mowił,nigdy nie jechałem na jego motocyklu.Chłopaczek 15 lat,średniego wzrostu,szczupły i jakoś dawał rade.Dawał,do momentu jak wy**bał w lesie przy 80-90 km/h,ale to nie z powodu tego,że moc wysoka tylko motocykl mu sie chyba uślizgnął na korzeniu coś takiego.Podobno na każdy biegu od 1-4 szedł mu na koło.Yebana rasa:) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Podobno na każdy biegu od 1-4 szedł mu na kołono cr 500 to powinien z 5 isc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Wiem wiemm... mylilem sie.. myslalem ze chodzi o male suzuki Smx.. no ale sie juz edytowac nie dalo.. Pozniej pogadalem z el_kurczako na gg i dopiero wtedy skapnalem sie ze chodzilo mu o godziny a nie o kilometry, ale to i tak 5 litrow to swietny wynik. Z tego co widzialem to juz 250 szly na kolo z 5 bez zajakniecia.. ale moze przelozenia byly inne.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 nie no adik zmiazdzyl , z reszta mialem juz o nim wyrobiona opinie po przeczytaniu topica z dzialu sport/ turystyk :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 nie no adik zmiazdzyl , z reszta mialem juz o nim wyrobiona opinie po przeczytaniu topica z dzialu sport/ turystyk Very Happy dokladnie :mrgreen: Sport/Naked/Turystyk - kompromitacja Enduro/Motocross/Supermoto/Trial - kompromitacja i jeszcze poucza innych :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Na allegro widziałem chłopaka (14lat) sprzedawał Kawasaki 250.A wiecie dlaczego sprzedawał??ZGADNIJCIE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Na allegro widziałem chłopaka (14lat) sprzedawał Kawasaki 250.A wiecie dlaczego sprzedawał??ZGADNIJCIE Very Happy Bo nie było jego tylko ściema że niby nie katowany. Tak samo jak że nigdy nie brał udziału w zawodach. Lażda crosówka min 1 sezon starowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Na allegro widziałem chłopaka (14lat) sprzedawał Kawasaki 250.A wiecie dlaczego sprzedawał??ZGADNIJCIE ;) eeeeee łatwe ten KX był dlaniego zamocny, i ja się mu nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 levoir napisał: Na allegro widziałem chłopaka (14lat) sprzedawał Kawasaki 250.A wiecie dlaczego sprzedawał??ZGADNIJCIE Very Happy eeeeee łatwe ten KX był dlaniego zamocny' date=' i ja się mu nie dziwie[/quote'] Wy naprawde wierzycie w te rzeczy co piszą na aukcjach?? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi