Jaszczur2 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Krótka piłka: O'neal Element 2 vs AXO BOXER ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Moim zdaniem O'neal Element 2 są ciekawiej wykonane jeśli chodzi o wygląd. Nie wiem natomiast jak z jakością, ale napewno porównywalnie. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forestwalker Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Szukam butów. Jeżdżę raczej w terenie (lekkim) , ale i po asfalcie(do miasta-szybkie zakupy itp). Poruszając się moto w pracy, często się zatrzymuję i łażę po terenie. Więc buty muszą być wygodne do chodzenia. Odpadają buty crossowe, szukam raczej atv. Znalazłem takie: http://www.allegro.pl/item564779284_w2_but...ss_bushpig.html i takie http://www.allegro.pl/item577761499_forma_...a_motoport.html Czy ktoś z Was miał styczność z tymi modelami? Jeśli tak to proszę o ew. uwagi. Głównie chodzi mi o to jak trzymają kostkę. Dużym plusem tych butów jest nieprzemakalna membrana. Ciekawy jestem tylko jak się sprawią cieplejsze dni w lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Krótka piłka: O'neal Element 2 vs AXO BOXER ??? nie wiem jak z butami O'neal ale jestem uzytkownikiem axo boxer i sobie chwale bucik wygodny, mocny, lecz przy moim uzytkowaniu niestety puszczaja wode do sroda z czym na poczatku problemow nie mialem. Axo spełniaja swoja role polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) Witam Co myślicie o takich buciorach ? http://www.allegro.pl/item578337445_nowe_b...ross_f_vat.html http://www.allegro.pl/item583949977_o_neal...oss_enduro.html Albo coś innego w tym przedziale cenowym. Edytowane 21 Marca 2009 przez Stoźu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 jeśli miałbym wybierać z tych to były by to sixsixone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 A możesz uzasadnić swój wybór :flesje: A może masz jakieś inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 wg mnie lepsze wykonanie. Co moge zaproponować : OXTAR TCX PRO 2 . Chyba najlepsze buty z jakimi miałem styczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Bardzo fajne te oxtary ale jednak nie na moją kieszeń niestety. Hmm zastanawiam się tylko czy warto dokładać te 150zł do 661. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) Jeżdżę w 661 Flight i jestem zadowolony. Nie obyło się jednak bez dziwnych akcji. Po kupieniu buty bardzo mocno tarły mnie w dolnej części łydki. Zrobiłem taki patent, że butelkę po browarze okręcając dodatkowo gazetami włożyłem do buta i spiąłem klamrami na noc. Pomogło, materiał sie poddał i teraz nie ma z tym najmniejszego problemu. Druga rzecz o jaką mam pretensje do tych butów to za krótki pasek przy najwyższym zapieciu. Nakładajac nakolanniki (ze zintegrowaną częścią osłaniająca piszczel) i wpuszczając je w buty ja nie mam już możliwości zapiąć ostatniej kalmry. Przyzwyczaiłem się do tego bo w najmniejszym stopniu nawet nie odczuwam jej braku, po prostu nie jest potrzebna, wystarczajaco dobrze asekurują zapięcie buta górne rzepy. Wielkim plusem tych buciorów jest ich wygląd i wykonanie, po prostu pierwsza klasa, nie widziałem solidniejszych :lalag: . Mam też O'neale i złego słowa na nie powiedzieć nie mogę ale wykonanie o klase niższe niz w 661. Pzdr. Radek. Edytowane 22 Marca 2009 przez rispekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Jeszcze jedno pytanko. Na akcji jest podany nr. 42 i długość wkładki: 27,3 cm. Ja mam stope ok 25cm czy buty będą pasowały. :notworthy:. Troszkę głupie pytanie ale miałem buty cross/enduro może raz na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareoplan Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) 661 to bardzo dobre buty - na równi z fox i alpinestars. cenowo też wyżej. oneal m10 miałem wielokrotnie. bardzo dobre i bardzo wygodne. czego nie mozna powiedziec o fly i wielu thorach (zwłaszcza t30). oneal m10 nawet uzywane są bardzo wygodne i dobre - to buty nie do zdarcia - najlepszy model Oneal. Nie kupować jednak oneal element (sztuczne i drętwe dziadostwo) 450 zł to za dużo - max 300-350 za ładne uzywane m10 pozdrawiam Edytowane 24 Marca 2009 przez Jareoplan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jeszcze jedno pytanko. Na akcji jest podany nr. 42 i długość wkładki: 27,3 cm. Ja mam stope ok 25cm czy buty będą pasowały. :notworthy:. Luz jest wskazany ale tutaj masz ponad 2 cm :icon_rolleyes: . W sumie ja jeździłem w butach dużo wiekszych niż na rozmiar mojej stopy i mi to nie przeszkadzało bo i tak łydkę miałem opiętą cholewą więc but nie latał. Najlepiej jakbyś przymierzył jakiś but w tym rozmiarze w sklepie i zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coker Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Słyszałem że w Formach Terrain nie dość że mokro to do tego potrafią po jakimś czasie klamry strzelać. Czy ktoś może to potwierdzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoźu Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Już je zamówiłem. Gdzieś wyczytałem, nie wiem czy tylko w tych butach ale że powinno się brać takie buty o jeden rozmiar większy od normalnych noszonych. Biorę też pod uwagę że stopa mi jeszcze troszkę urośnie. Jak przyjdą to zdam relacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi