manta Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 mam zzr600 i zamierzam wymienic naped jakiej firmy byscie polecili oczywiscie w rosadnej cenie dzieki za zyczliwe podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 DID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Tsubaki.Janek.P.S. Sam latam na DiD- bo dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Dobra kombinacja to łańcuch DID a zębatki np. PBR ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 DID... i to tyle w tym temacie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 My w warsztacie zakladamy VAZ oringowy i sami na takich pomykamy. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cifer Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Mial byc w rozsadnej cenie, a DIDy tanie nie sa :-)(ostatnio dalem 440 za zestaw O-ring+zebatki PBR)Mozesz zerknac na lancuchy RK - tansze od DID,podobno troche gorsze.Jesli masz mozliwosc to kupuj u szwabow - taniej.Udanych lowow! Cifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Maja 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Do małego zygzaka tańszy RK powinien dać radę.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Dobry RK nie jest zły :P Mam x-ringa w swoim GS i daje radę bez kłopotu. Wystarczy nasmarować i chodzi bardzo cicho, nie wyciąga się, jest OK. Do zygzaka też powinien być ok. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 My w warsztacie zakladamy VAZ oringowy i sami na takich pomykamy. Pozdrawiam :P Chyba pierwsza osoba na forum która pisze że używa VAZ'a. Jaka jest wytrzymałość tego łańcucha, na ile km wystarcza ? ? ? Vaz jest sprzedawany w bardzo przyjemnych cenach zarówno łańcuchy jak i zębatki. Zastanawiam się nad założeniem zestawu napędowego Vaz lub RK (Vaz wychodzi ok 50 zł taniej na zestawie - a łańcuch jest opisany "extra mocny" i jest Z-Ring natomiast łańcuch RK to podstawowy model O-ring). Co możecie poradzić ? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manta Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 zamówiłem did i zebatki pbr dzieki wszystkim za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Jesli zebatki to PBR sprawdzona firma. A właśnie Witek napisz coś o tych VAZach bo dużo się o nich słyszy a nie znam nikogo kto mógłby cos o nich napisac z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Hulam na VAZ-ach (zebatki) i wszystko jest ok'.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 co znaczy OK :?: Może jakiś konkretniejszy opis - stosunek jakości do ceny w porównaniu np z PBR... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 Niestety nie zrobiłem dokładnej analizy ceny, jakości i ekonomii. Mam VAZ-y wsółpracujące z łańcuchem RK. 60 km nie rzuca na kolana ale po przejechaniu 5000 tylko raz podciągałem łańcuch a zębatki nie niszą sladów zużycia. Za zebatki zapłaciłem w Intercarsie 50 pln. Tyle z mojego doswiadczenia.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi