hormon Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Moim zdaniem rx 125 nie pujdzie tak na gume jak moja yz poniewaz wazy wiecej i to jest duzy minus . Co do utrzymania yz , po kupnie musialem zrobic kapitaleke i troche mnie to kosztowalo ale teraz latam i latam nonstop , o taki motor trzeba naprawde dbać . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Może ktoś z posiadaczy odpowie na to pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Wiesz postawic postawisz ale czy chociarz kawalek przejedziezs to wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Moim zdaniem rx 125 nie pujdzie tak na gume jak moja yz poniewaz wazy wiecej i to jest duzy minus Rxeam lepiej jeźzid sie na kole niz yz 80. Yz ma tylko 2 połozenia gazu on i off a rx ma już spory moment nawet na średnich i koło łatwiej sie podnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Strzalek to mnie pocieszyłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 No ja dziś XT-kiem poleciałem dokładnie 5 metrów w dal... Przypadkiem, bo nie nadaje się do tego ten sprzęt. Ale zniósł to dzielnie. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 no RXy maja dosc sporo mocy przez nikasil wiec sadze iz tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 moze glupie pytanie ale nie wiem co to jest ten nikasil ?? wiem ze to jest w cylindrach ale tez nie wszystkich ... kto mi to opisze po co to jest ... wady i zalety ? pozdr PS: kto pyta nie bladzi ;) :P :) :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Naksil to zgrzew ceramiczny, często stosowany w nowych motorkach, mają go praktycznie wszystkie wyczyny, dzięki niemu mniej się grzeje tloczek i wogłule jest trwały z tym że trzeba sie liczyć z częstą zmianą tłoka jeśli chcesz go utrzymac w dobrym stanie, jak zaniedbasz naksil to nowa warstwa naksilu 800zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Wracając do skoczni ;) Dzisiaj nie miałem co robić z kumplem to podjechaliśmy w miejsce gdzie stała nasza hopka i ją "troche podrasowaliśmy" :twisted: W budowie jeszcze jest zeskok.. myśle, że jutro już ją skończymy 8) Ciekawy jestem jak wysoko i daleko będzie się latać ;) Teraz wygląda tak: http://www.dna.foxnet.pl/upload/galeria/dt...t/skocznia7.JPG Jak znajde fotke, to pokaże wam, jak wyglądała wcześniej... była "troche... bardzo troche inna" i latało się do bani.. teraz będzie wymiot :mrgreen: Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 27 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2005 Błazej naprawde fajna chopka juz w miare spora i przydał by sie jakis zeskok bo moze byc róznie z londowaniem . Czekamy na fotki w locie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Zeskok jest aktualnie w budowie 8) Mysle, że dzisiaj już go skończymy... tylko, że nie mamy jak sprawdzić czy dobrze się z niej lata ( i jak daleko ) bo teraz nikt nie ma moto na chodzie :roll: wsio w remoncie... :cry: Zastanawiamy się, jak długi zrobić ten zeskok.. może na fotach tak bardzo tego nie widać, ale w realu ona jest "duża"... Narazie kombinujemy tak, że zeskok będzie 2 razy dłuzszy niż skocznia... jak to nie wypali to go jeszcze przedłużymy :twisted: PS Hormon, jakie wymiary ma Twoja hopa? ;)PS2 Jak tylko będzie gotowa to będą i fotki i filmy ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 a skad wiecie gdzie ten zeskok umiescic ?? czy 2 m od chopy czy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 No właśnie w tym problem, że nie wiemy i dlatego budujemy go od samego końca wyskoku. Będzie taki długi.. jaki będzie potrzebny ;)Zaraz spadam do sklepu po gazetke i potem lecimy "na budowe" Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2005 Błażej obczajcie jakies enduro do testowania hopy i zrobcie to porzadniem, innej opcji nie widze ;) . Najpierw niech kilka razy skoczy i oszacujcie w ktorym miejscu laduje, apotem metoda prob i bledow ustawiajcie kat i wzniesienie hopy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi