Strzalek Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Strzałek ma malowanego na poamarańczNo właśnie i wygląda przez to jak KTM. Chyba walne na bak naklejke KTM a pod spodem małe HM i ludzie będa sie głowić co to za motocykl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 NIe chciałem zakłdać nowego tematu więc napisze tutaj.Mam nastepny nowy rowerek :banghead: Przenaczony dla dziewczyny.BETA RR 50 2000r . Motorek był zatarty ale nikasyl jest nietkniety wiec wystarczy mało roboty przy niej bede mial a głównie chodzi o kase.Cena była bardziej niz atrakcyjna. Dostałem jescze do niej komplet firmowych naklejek co sporo kosztuje i drugi przód. Motorek jest super pomyślany jak HM. Zeby wyjąc silnik nie trzeba nic rozbierać tylko wysatrczy 4 sruby odkręcić a nie jak np w DT pół motocykla rozebrać. Do tego żeby dostać sie do fitra powietrza wystarczy odgiąc jedna dzwignie i siedzenie sie otwiera. Niesty brakuje mi lewego boczka i kopniaka ale to szczeogół, chociaż drogi.Fotki tutaj narazie tylko 3 ale jutro wrzuce dużo wiecej http://www.bikepics.com/members/strzalek/00rr50/Jakby ktoś chciał to mam dostęp do używaneych ale zaje**stych końcówek przzelotowych. Wszytkie firmowe i wysokie modele. Cena 150-160zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 NIe chciałem zakłdać nowego tematu więc napisze tutaj. Mam nastepny nowy rowerek Przenaczony dla dziewczyny. BETA RR 50 2000r . Motorek był zatarty ale nikasyl jest nietkniety wiec wystarczy mało roboty przy niej bede mial a głównie chodzi o kase. Cena była bardziej niz atrakcyjna. Dostałem jescze do niej komplet firmowych naklejek co sporo kosztuje i drugi przód. MOcorek jest super pomyślany jak HM. Zeby eyjąc silnik nie treba nic rozbierać tylko wysatrczy 4 srubu odkręcić a nie jak no w DT pół motocykla roebrać. Do tego żeby dostać sie do fitra powietrza wystarczy odgiąc jedna dzwignie i siedzenie sie otwiera. NIesty brakuje mi lewego boczka i kopniaka ale to szczeogół. Fotki tutaj narazie tylko 3 ale jutro wrzuce dużo wiecejhttp://www.bikepics.com/members/strzalek/00rr50/Gratulowałem juz na PW, ale nie zaszkodzi jeszcze raz :banghead: . Jesli chodzi o mocowania silnika w DT: Jak pekl mi tlok musialem wyplukac skrzynie korbowa bo troche odlamkow tam wpadlo. Kolega mial mozliwosc przemycia tego ropa pod cisnieniem to poprosilem go zeby wzial silnik do gory nogami i popsikal tam troche pod cisnieniem. Jak zobaczyl ile tam krecenia stwierdzil ze latwiej bedzie....postawic motocykl do gory nogami :mrgreen: . I tak zrobil :( . Niestety porysowal sie przez to blotnik, ale sadze ze roboty bylo mniej niz z wyjmowaniem silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 gratulki :( Twoja dziewczyna ma zamiar jezdzic po asfaltach czy w terenie?? fakt, w Dt sporo roboty z wyciaganiem silnika :banghead: pzdr Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Twoja dziewczyna ma zamiar jezdzic po asfaltach czy w terenie?? Po tym i po tym .narazie jeździ HMem w tereni bo tam samochodów nie ma i woli teren. Betą posmiga jekis czas po asfalfach ( ja też bo ten motocykl jest stworzony do trików) a potem jak sie jej znudzi to sie koła enduro założy ( mam dostęp do takich do Bety :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Hello. Gratuluje sprzętu :banghead: . Powiedzcie mi po ile chodzą używane HM 80?? w ogóle to chyba mało spotykany sprzęt bo mało o nim słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Strzalek a jak z czesciami do tej bety ?? i do HM taz przy okazji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Gratulacje :banghead: Strzalek znowu zrobil dobry interes :( :D Powiedzcie mi po ile chodzą używane HM 80?? roznie... ja jednego znalazlem na gratce ....troche wczesniej dalem link pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Gratuluje Strzalek maszyna 1 klasa, miłej jazdy życze Tobie i Dziewczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Na Hma takkiego jak mój zarestrowanego musisz miec koło 6tyśJak ktoś chce to na sprzedanie jest taki jak mój tyle ze z fajna okleina i gazówką z tyłu rocznik 99 za 7,2tyś. Co do bety to z czesciami nie ma problemu tak jak wcześniej msylałem. Dzowniłem już i wile rzeczy mają od ręki i ceny też nieduże. Orginalny tłok kosztuje 140zł.Dzsiaj na spokojnie rozebrałem silnik i zoabczyłem co i jak i wyszło jeszcze kilka kwiatków ale najgorsze to jest że niksayl jednak jest do dupy i bede kupywał nowy cylinder.Także chyba będe musiał przedać HMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Wielkie gratulacje Strzałku ;) ,kupujesz motocykle co 2 tygodnie :twisted: ,może za 2 tyg następny :P .To teraz załóż koła enduro do Bety i razem z dziewczyną w teren ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Eh, no fajnie ;) , gratulacje jeśli chodzi o nowy sprzęt !! Hehe jezdzić z własną dziewczyną w terenie , hehe w mojej sytuacji to sobie jakos czegos takiego wyobrazic nie moge ;) . Fajną musisz mieć dziewczyne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 A ja ... gratuluje dziewczyny. Super sie dobraliscie ;) Macie jakies wspolne fotki :mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Macie jakies wspolne fotki ?Janse że mamy. Nawet z rajdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Macie jakies wspolne fotki ?Janse że mamy. Nawet z rajdów. wiec... ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi