heniek128 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 i już wiecej tego nigdy nie zrobie................. Tłumik do wyrzucenia. Przeszlifowany silnik. Skrzywiona kiera i wygieta chłodnica, polamane klamki oraz mocowanie owiewki, wygięte mocowanie kierunkowskazu. Crash pad uratował przed poważniejszymi uszkodzeniami. Nigdy juz wiecej tego nie zrobie. Mam nadzieje ze uda mi sie sciagnac kase. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: na czym ja pojade do bielawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 przykro mi :? a co z dziewczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Jest cala tylko troche ma poobdzierane rece. jechała bez rękawiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 8O prawie żadnych obrażeń... a takie zniszczenia! :roll: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 I po raz kolejny potwierdza sie powiedzenie "madry Polak po szkodzie".Zamiast wczesniej wykazac sie odrobina asertywnosci, bedziesz teraz plakal ,ze masz przyrysowany dekiel :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 wlasnie po szkodzie. Jaki ja glupi bylem. Co mnie podkusiło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 znam ten ból... w zeszym sezonie(pod koniec marca) miałem to samo(z tym że pożyczyłem moto kumplowi)...No ale bądź dobrej myśi- wszystko sie jakoś ułoży i wyprostuje i moze zdążysz przed bielawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 A tam zdarza sie. Sam sie n pozyczonym wywalilem :banghead: , pare razy moje moto bylo kladzione na asfalcie przez znajomkow ... psi los :mrgreen: . Byle pokryla straty, TOBIE TEZ MOGLO SIE ZDARZYC :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 mnie kumpel rozbił skuter pare lat temu... naszczęście pokrył straty z czego mój ojciec był nieziemsko zadowolony :roll: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Panowie podstawowa sprawa: dziewczyny i motocykla nie pozycza sie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Panowie podstawowa sprawa: dziewczyny i motocykla nie pozycza sie 8) Dzisiaj juz mi ktos to powiedzial :banghead: . jesli zwroci mi za naprawe to moze dzieki niej bede mail nowy tlumik w carbonie. (staram sie znalezc dobre strony ale mimo wszystko jestem załamany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 a miala ona prawko kategori A?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Ale czy - mimo wszystko - opłacało się? :) sprzeta zawsze da sie poskładać, dobrze że z laską wszystko OK. Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Prawko kat. A miala. I jezdzila wczesniej nawet na vfr800 i cbr600 z 2001.Opłacać sie to mi to sie napewno nie opłacało bede 1mies bez moto. Chyba ze sobie jakos je poskladam i bede jezdzil z dziurawym tłumikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 8 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 aha i jeszce zaponialem napisac wczesniej - przy okazji szlifa przywalila w jakas stara skode i teraz bede musial placic wieksze skladki w pzu :) . Moto nie bylo przerejstrowane wiec polisa jest jeszcze na poprzedniego własciciela - nie wiecie czy nie bedzie z tym jakis problemów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi