Chris Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Hej! A przyciemniał ktoś z Was przednia szybę w swoim moto? Mam czarną Suze, i fajnie by wyglądała z ciemną szyba... Jeśli się da, to czym? Folią do przyciemniania jak w aucie? Po lakierowaniu, przygotowaniu do sezonu, zakupie ciuchow, i td przyznaje ze się trochę wykosztowałem, a tuningowa szyba kosztuje trochę, więc moze jest możliwość zrobienia tego jakoś taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 słyszalem kiedys, ze mozna spróbowac sprejem do przyciemniania kierunkowskazow, ale nie wiem, czy to prawda i jakie są efekty ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Zamów sobie w Olsztynie w firmie MGG.ile $$$$ trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 http://www.mgg.motocykle.org/ Polecam sam kupowalem i jestem b. zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 słyszalem kiedys, ze mozna spróbowac sprejem do przyciemniania kierunkowskazow, ale nie wiem, czy to prawda i jakie są efekty Wydaje mi sie ze byly by tragiczne.... Kiedys przyciemnialem kierunki w Etce i wyszlo calkiem niezle, ale szyby sprayem nie przyciemnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Wydaje mi sie ze byly by tragiczne.... Kiedys przyciemnialem kierunki w Etce i wyszlo calkiem niezle, ale szyby sprayem nie przyciemnisz.przyciemnisz przyciemnisz. Tzn. zrobisz ja oczywiscie zupelnie czarna i nieprzejrzysta. Sikasz od wewnatrz kilka wartsw szpraju i suszysz suszarka. Z zewnatrz wyglada nawet OK, ale z bliska i od wewnatrz to juz sredniawo. Takie rzezbienie w gownie. Rowniez polecam MGG, mam ich szybke i sopbie chwale Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 a ja koledzy w Cagiva Mito 125 przyciemnilem wlasnie takim sprayem do przyciemniania kierunkow i wyszlo gites ! fakt, ze nic nie bylo widac, ale efekt byl ladny (z tym, ze nie pamietam dokladnie czy przyciemnialem od wewnatrz, czy od zewnatrz, ale raczej ja od zewnatrz sikalem - 3 warsty bodajze) folia odpada kolego ;) nie dal bys rady na takim luku ! chyba, ze masz idealnie prosta (i niewyginajaca sie :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 to nie lepiej na czarno pomalowac sprayem jak i tak nic nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 no nie bo zwykly spray odprysnie jak zacznie pracowac szybka... (tak mi sie zdaje przynajmniej) a tamten spray sie trzymal jak trza (po roku bylo caly czas ok) z reszta jak polozy mniej sprayu to cosik bedzie przeswitwalo ! z drugiej strony mam przyciemniana szybe MRA przy SUZI i mnie to denerwuje, bo chcialbym przymocowac kamerke na bak i upamietnic jazde po A2... niestety nic nie bedzie widac poza zegarami ;( dlatego 2 raz juz bym nie kabinowal (akurat juz z taka kupilem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 No, widziałem ceny w MGG- chyba jednak kupie oginał. Ale to dopiero jak wpłynie wypłata na konto:) Pewnie zapłacę więcej niż za spray, ale efekt chyba bedzie lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 to nie lepiej na czarno pomalowac sprayem jak i tak nic nie widac?Wlasnie..... no nie bo zwykly spray odprysnie jak zacznie pracowac szybka...Jak lekko zmatowisz papierem powinno sie trzymac hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzr Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 mam prysnieta lakierem od wewnatrz,efekt dobry,nie odpadnie jak zacznie szyba pracowac bo dodalem uelastyczniacza do lakieru,wiadomo ze to nie to co oryginal ale moze byc, 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 A ja wlasnie widzialem przyciemniona szybe folia. Sęk w tym ze musi byc to folia termokurczliwa wtedy dopasuje ci sie do krztaltu szyby. Fakt najlepiej jest kupic szybe zrobiona pod kolor, ale jesli sie chce miec szybke z bajerkiem np. niebieskie lustro albo inne kolorki no to najlepiej folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Zamów sobie w Olsztynie w firmie MGG.ile $$$$ trzeba? http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p....php?pic_id=424Oczywiście, to nie ta kategoria, a i przyciemnienie pewnie niedostatecznie mocne :twisted: , ale to właśnie produkt MGG za ok. 70$, zależy od kursu.Czy to dużo, czy mało :?: ale jest dobre. Ja też polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 mozes tez kupic pleksje i sam zamatowac wygiac itp.tak ja zrobilem koszt szybki jakies 30 - 40 zl z mocowaniamiwyginalem nad gazem ( butla turystyczna)zrobilen sobie takie do suzi i wsk-inioestety nie man dobrego jakosciowo zdjecia zeby pokazac Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi