Wazzabii Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 za przelew wiecej zaplacisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 A tam....przelew to 2zł jak nie mniej Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 50gr albo 1zł w Mbanku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Józefów rządzi :lol: Przelew kosztuje 5 zł ;) dlatego wszystko biore za pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Józefów rządzi Przelew kosztuje 5 zł dlatego wszystko biore za pobraniemU mnie to samo, dlatgo trzbea sobie konto w Mbanku załozyc bo do płatności za wygrane aukcje jest najlepsze i najszybsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 To jak chłopaki?? Kasa do strzałka?? Poświęćmy te 1,50zł ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 A w kopercie to by nie przeszło? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 To jak chłopaki?? Kasa do strzałka?? Poświęćmy te 1,50zł Niesety nie mam jescze konta w Mbanku :cry: Napisałem meila do kolesia który to kupił i czekam na to co odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 No to czekamy co na to powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 ja mam konto w inteligo i płaci sie 99gr za przelew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Moja mama ma w mBanku i z niego możę bym mogl przelać. Imponuje wam co?? ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ja mam swoje i przelewy przez internet 8) tylko jest puste :banghead: strzałek jak napisze ten ktoś wrażenia po kupnie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Nie lepisej zadać pytanie sprzedającemu??I spytac się co i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Konto to ja sobie musze w Mbanku zalozyc :P Hmm, niezle sie zapowaida. 200 ciekawych zdjec jak takich jak ta laska na aukcji to juz daje kup teraz :P heh, dane serwisowe motocykli , a Czty nie dal, eh nie wie co dobre. no czekam czekam co to jest.relacje z zawodow=> ohoho... no, zapowiada sie interesująco. No to kto kupuje ta płytke wreszcie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Nie lepisej zadać pytanie sprzedającemu??I spytac się co i jak??A Ty jakbyś sprzedawał jakiś bubel co w necie można znaleść to byś sie przyznał?? - Oczywiście jest to rozważanie teoretyczne, też mnie ciekawi co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi