buba6 Opublikowano 26 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Buba odwiedz jeszcze mnie w Żywcu :lol: a potem razem lecimy w Polske :!: Kiedy to ten wyjazd bo sie musze Ci wprosic (chyba ze jedziesz sam z panna, to nie bede robil za przywoitke 8) ) No jade z Ewelinką, ale niewidze przeszkód, a wyjazd będzie na miesiąc i pewnie zaraz jak zalicze sesje, czyli koniec czerwca, początek lipca Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 No spoko a ile kasy?? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 26 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 No spoko a ile kasy?? 8) jak najtaniej Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 Dodam jeszcze katedrę i deptak w Gnieźnie, okolicę Malty w Poznaniu ze stokiem narciasrkim, oczywiście poznańską starówkę, a jak będziesz w środę - to koniecznie wieczorem podjedź pod Stajenkę Pegaza - knajpę znajdującą się tuż przy Teatrze Wielkim, w pobliżu UM i takiej wielkiej fontanny (to miejsce żyje w sezonie).Do zobaczenia :!:a jakiś klimacik z Torem poznań i tani nocleg ,mały trening kilka wskazówek o torze itp ,etec... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lutego 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 Dodam jeszcze katedrę i deptak w Gnieźnie, okolicę Malty w Poznaniu ze stokiem narciasrkim, oczywiście poznańską starówkę, a jak będziesz w środę - to koniecznie wieczorem podjedź pod Stajenkę Pegaza - knajpę znajdującą się tuż przy Teatrze Wielkim, w pobliżu UM i takiej wielkiej fontanny (to miejsce żyje w sezonie).Do zobaczenia :!:a jakiś klimacik z Torem poznań i tani nocleg ,mały trening kilka wskazówek o torze itp ,etec...O ile wiem treningi są we wtorki. Powiem szczerze, nigdy nie byłem, ale w tym sezonie się przejadę - turystycznie: poobserwować, kilka kółek zaliczę, oby gleby nie było (tfu, tfu, tfu), bo tam kupa ludzi każdego tygodnia leży. Wiara się tnie zapominając, że tor jest pofałdowany jak dupa starej baby :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lutego 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 PS - zapomniałem. Noclegh - obok jest motel Ławica, kupa hoteli i tanich moteli w Poznaniu, ale najlepszym chyba rozwiązaniem jest namiot. O ile się nie mylę ludzie rozbijają się (namotami, nie motocyklami :) ) bezpośrednio przy torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 Szramer jak pojedziemy do Poznania to ja bede w namiocie z pannami a Ty mozesz se poszlifowac na torze... Ja dziekuje :) :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 27 Lutego 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 Szramer jak pojedziemy do Poznania to ja bede w namiocie z pannami a Ty mozesz se poszlifowac na torze... Ja dziekuje :) :arrow: 8) a Wy tylko o jednym !!!! Ach ta góralska krew Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 Buba 8) hiehiehie sie wie :!: To ju zw genach z dziada na pradziada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2003 Czesc! Jak kto bedzie w okolicach Lomzy to u Rycha w Jedwabnem jest sporo miejsca do rozbicia sie namiotem, ai pare ciekawycyh sprzetow Rysio moze pokaze(troche nieufny jest-bo mu sprzetu z chalupy troche gwizdneli 2 lata temu), tylko trzeba wczesniej zadzwonic na jego lub moj numer.Rycho-0606 814 703 Ja-0694 700 104.Pracuje w hotelu ceny u nas w likend to 75- 100 za 1-osobowy z lazienka i TV a 80-120 za 2-osobowy z lazienka i TV. Tylko 2 warunki wczesniej trzeba dzwonic i rezerwowac i 0-trzody i chlewa podczas noclegu(kurde nie moge znalezc innej pracy wiec musze jeszcze popracowac).Pozdrawiam.Janek.P.S. Telefon do motelu jest taki 0/pref.86/216 52 53 lub 0/pref/ 86/ 2192 777, 888 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Dobra już się zaopatrzyłem w mapy i przewodniki, więc coś znajde na pewno fajnego w Polsce Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi