Chitek1 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Witajcie. Mam następny problem: Chciałem założyć sobie (a raczej przełożyć) sakwy bez stolaża na Virażkę535, ale niestety przeszkadzają mi kierunkowskazy. Co robić? Przekładanie ich w inne miejsce chyba nie ma sensu.Szkoda błotnika.Czekam na rady i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 WitamNie wiem jak to jest w Virazkach, ale dla swojego ostatnio wypatrzylem taki patent : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M19713 Na drugim zdjeciu ladnie widac, ze kierunki sa umieszczone na takich szynach i moga byc przesowane do przodu lub tylu. Oczywiscie standardowo nie ma takiego rozwiazania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ...no bez zmiany miejsca przymocowania kierukow to raczej sie nie obejdzie... jesli chcesz zamontowac jakies sensowniejsze sakwy. sprawdz np. http://www.motomy.duh.pl/ jest tam pokazane rozwiazanie przeniesienia kierukowskazow. ...ja mam kierunkowskazy w oryginalnym miejscu ale pojemnosc moich sakw (wlasciwie to torebek lub, jak to zlosliwi mawiaja 'kosmetyczek') jest zalosna... jedna z nich w calosci zajmuje przeciwdeszczowka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Na stronce, ktora juz podsylalem kolegom www.christiancentaur.riders.pl/xv535/ znajdziesz zdjecia kilku rodzajow stelazy pod sakwy do virazki. Wszystkie niosa ze soba rozwiazanie tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Mam podobny rpoblem z sakwami, dobre rozwiązanie to przeniesienie kierunków pod mocowania do blach. Wie ktoś może czy dużo problemów z przedłużaniem kabli?? :D Bo podejrzewam że standard to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Problemu z przedluzeniem nie ma zadnego, zarowno wtedy, gdy dorobisz sobie "przedluzacze" wpinane, z meskimi i zenskimi wtyczkami, jak i wtedy, gdy sie na stale wepniesz w srodek kabelka, przedtem go przecinajac. Juz 3 virazki tak zoperowalem (nie liczac innych przypadkow), zrobilbym i Twoja, ale masz do Gdanska zdziebko daleko - samo paliwo kosztaowaloby fortune, choc wycieczka ciekawa. Do polowy maja nie bedzie mnie tak czy siak; ruszamy z CCC...PL na Rzym i Sardynie. Bye, guys! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 ruszamy z CCC...PL na Rzym i Sardynie.Echhh ja dopiero na początku czerwca w tamtym kierunku :? mam nadzieję że podzielisz się wrażeniami po powrocie oraz na co zwrócić uwagę (noclegi, ceny). Nasz plan zakłada też Etnę i najprawdopodobniej Maltę. PS. Sorka za off 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No to szerokiej drogi Maślaku :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A przyda sie! Podobnie i stopa wody pod kilem. Do Wiecznego miasta jedziemy w 12 motorkow, na Sardynie w 8 sztuk. Opowiesci obiecuje, choc moze lepiej zrobi to Wojtala, zelazny opowiadacz - cierpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Witajcie. Mam następny problem: Chciałem założyć sobie (a raczej przełożyć) sakwy bez stolaża na Virażkę535' date=' ale niestety przeszkadzają mi kierunkowskazy. Co robić? Przekładanie ich w inne miejsce chyba nie ma sensu.Szkoda błotnika.Czekam na rady i z góry dziękuję.[/quote'] Czołem, wiesz jak nie chcesz przekładać ich z tyłu na błonik to chyba mądrym wyjęciem jest zainwestowac w oparcie tak byś miał mocowanie z boku na kierunkowskazy. Mocowanie w sumie ogranicza się albo do pomyślanego kostrukcyjnie oparcia lub dodatkowego prowadzenia pod kierunkowskazy. Wiesz jak będzie dobrze to właśnie przed weekendem będę zakładał nowy bagażnik do Virago więc mogę podesłać fotki. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiuniemowa Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Czołem' date=' wiesz jak nie chcesz przekładać ich z tyłu na błonik to chyba mądrym wyjęciem jest zainwestowac w oparcie tak byś miał mocowanie z boku na kierunkowskazy. Mocowanie w sumie ogranicza się albo do pomyślanego kostrukcyjnie oparcia lub dodatkowego prowadzenia pod kierunkowskazy. Wiesz jak będzie dobrze to właśnie przed weekendem będę zakładał nowy bagażnik do Virago więc mogę podesłać fotki. Pozdrawiam Michał[/quote']Rzeczywiście przecież mam oparcie :D a tam sa mocowania na bagażnik których można użyć do zamocowania ierunków, człowiek czasem nie myśli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi