TUREK Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 tutaj zdjecia z BEMOWAhttp://www.budokan.pl/bemowo2005/ ... a Turka stuki-puki to sa chyba na 3 fotkach. no właśnie :!: :!: ja się pytam czemu tylko na 3-ech :?: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Turek - cieszmy sie; to pierwsze fotki naszego chapter suzuki :o :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 czy na prymasa tysiąclecia (za tunelami, jadąc od ronda zesłańców syberyjskich) do parady dołączyła się może biała toyota corolla rocznik 93 :?: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 a mie sie niepodobalo....dno.....ale i tak wjazd gratis :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Jeszcze ode mnie kilka pikczerów. Zdjęcia są zamieszczone w sposób robotniczo-komunistyczny, ale nie mam czasu układać ich pięknie i tworzyć dla nich miniatur, lub też nanapisanie wymyślnego kodu :D w celu ich łatwego wyświetlania. Z góry przepraszam za trudności. Mam nadzieję, że przdzadzą się choć jednej osobie. http://acn.waw.pl/moto/zdjecia/motocyklowe...ie/pikczery.htm Na jednym z nich widoczny jest czerwony Peżot. Nie ma się co dziwić...w środku siedziało czterech przepięknych, młodych mężczyzn w strojach sportowych. Nie mogłem nieupamiętnić takiego obrazu. Inne zdjęcie przedstawia kobietę, która gromkimi słowy zachęcała mnie i Bzyka do oddawania (...i tak dalej) pod jej blokiem. Odchodząc ze sporą ulgą pozdrowiliśmy ją motocyklowo robiąc przy okazji zdjęcie. Reszta zawiera treści przewidywalne. PEES:Dzięki serdeczne za Wasze zdjęcia. Są pikne i świetnie uzupełnią pamiątkę z tego Otwarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Jak wszyscy to i ja zapodam kilka fotek, pod fotami jest coś napisane o filmikach ale nie szukajcie ich bo strona jest jeszcze w budowie i nie ma ich na serwerku.Jak się pojawi filmik to dam znać.http://data7.exo.pl/kml/otwarcie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ja również dzięki za spotkanie i za zdjecia :D nawet jestem na paru... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 wlasnie wrzucilem nasza relacje i filmiki z bemowa 2005, zapraszam http://www.scigacz.pl/index.php?document=1098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Witam!!!Oto link do filmu z Bemowa 2005: www.ordifreestyle.com/filmy/bemowo.wmv - Prawym guzikiem myszy ==> "Zapisz element docelowy jako... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 renata: przyznam ze materiał pierwsza klasa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 jaka tam pierwsza :buttrock: ten filmik jest kiepski, Ordi go poprawil dopiescil, dodal i wrzucil nowa wersje, do ktorej dalem linka an tym forum tylko w innym watku wczoraj przeciez ;) http://www.scigacz.pl/_private/scigacz_bemowo_2005.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 filmy eleganckie, miło poogladać.ma ktoś może coś zparady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 renata: przyznam ze materiał pierwsza klasa dziękistaram się :buttrock: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ja mam mały materiał z parady, ale narazie nie mam czasu go zmątować bo pracuję do niedzieli :? , może w poniedziałek uda mi się zapodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Obydwa filmiki super, pokaz umiejętnosci jazdy na moto plus odpowiednio dobrana muzyczka, jak dla mnie :lapagora: Oby więcej się pojawiało takich na 4um. PozdrawiamDori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi