Marta69 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 buuuu a mnie tam niestety nie było ;) :P :P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Martius, dzieki za zdjecia i miłe towarzystwo! PozdrawiamDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 na otwarciu sezonu byłam pierwszy raz i zdecydowanie się podobało ;) ps.ładny avatar Greedo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Rozpoczecie zaliczone. Ale coraz mniej mi sie podoba organizacja tego spędu. Wczoraj, gdy koło 19ej zajechałem tam oblukać co i jak, pilotując trzy załogi które przyjechały z Żywca (400km) i chcieli sie tam rozbic z namiotem- nie zostali wpuszczeni. Bo wojsko nie zgodziło sie na nocne burdy podobno. Więc wysłałem ich do Koszelanki na Hadrcore Party, gdzie było im o wiele lepiej. Dziś koło 9ej zajechaliśmy- okazało się, że zbyt wcześnie, bo wpuszcza sie od 10ej. 8O Paranoja jakaś... Ale miło było gęby znajome spotkać. Z parady sie urwałem po niedługiej jeździe, gdyz silnik beemki zamienił sie w Farelkę i żal mi sie biedaka zrobiło... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Greedo> Mi Babcia kiedyś (jak byłem mały) powiedziała: że jak ptak nasra na Ciebie to bedziesz miał szcześliwy tydzień (niewiem coto za przesąd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Może zadam głupie pytanie, ale na tych fotkach niektórzy mają zajefajne odblaskowe kamizelki 4um Motocyklistów.Gdzie takie coś mozna nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Może ten ptak nie lubi motocylistów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no ja tez juz wruciłem maszynka sie spisała , troche zimno ale nie załuje było FEST!!szkoda ze za puzno przyjechałem i nie spotkałem nikogo z forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Fajne zdjęcia' date=' mam wrażenie, że trochę rozwodowe ;). [/quote'] Nigdzie nie ma widocznego calego Twojego nicka :P jak co to zaswiadczymy ze byles pod stalym nadzorem :lol: :lol: ps. Mam nadzieję, że z lagą szybko dojdziesz do ładu... Zobaczylem jak pojechaliscie ze mi cos kapie na chodnik - myslalem ze plyn hamulcowy a to z lagi. Sam olej to pestka ale u mnie sa lagi dopompowywane sprezoym powietrzem wiec teraz wiem ze jedna cisnienia nie trzyma. Musze kupic nowe uszczelniacze i umowic sie na wymiane moze tez zastosuje sie twardszy olej niz byl teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 no ja tez juz wruciłem maszynka sie spisała ' date=' troche zimno ale nie załuje było FEST!!szkoda ze za puzno przyjechałem i nie spotkałem nikogo z forum :P[/quote'] szkoda żę nie pojechałes z nami. Ogólnie było OK mimo małego deszczu z rana i niskiej temperatury dało się przeżyć.Sałata wiedziałem Cie na paradzie ;) MZ ładie się prezentuje.Ogólnie widziałem jeszcze kilka osób ale nicków nie pamiętam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Jutro o 14 swiecenie motocykli - mam nadzieje ze ktos sie z forumowiczow z bliskich okolic pojawi.W tamtym roku bylo tak zrobione ze wjazd na teren gdzie odbywalo sie swiecenie byl bezplatny mam nadzieje ze w tym roku tez tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 wlasnie wrocilem; bylo super; to moje najlepsze rozpoczecie sezonu; oczywiscie nie mowie o zlocie na bemowie, tylko ogolnie o ludziach, ktorych poznalem i klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 PROC widziałem cie jak sie nie myle za miejscowoscią Błonie po prawej rafineria gdansk i tam stałem a ty mykłes w towarzystwie chyba 4 motocykli , no tez troszke załuje ze nie spotkałem sie ale pierwsze rozpoczecie zaliczone i sam pojechałem bo tu sie ekipka rozwiązała ale ja poprostu musiałem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 rozjebalem kask Berna' date=' poszedł mi przerywacz i na koniec obsrał mnie gołąb. Wspaniałe rozpoczęcie[/quote']A pamietasz slowa ktore wypowiedziales o moim kebabie, sek. przed tym jak ... no cie obsral :] ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Nie wiem gdzie Wy na ten Kebab pojechaliście, wydawało mi sie ze jedziecie z nami ,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi